Ženski kutak: Kako ga zavesti

 

Bikovi padaju na lijepe žene, Blizanci žele partnericu koja će ih nasmijavati, dok Škorpioni u vezi traži strast i dubinsku povezanost.

Saznajte kako zavesti muškarca prema znaku u kojem je rođen, te što je još važnije, kako ga zadržati.

 

Ovan

Kako zavesti Ovna?

Ovaj muškarac pada na vanjski dojam, stoga ga morate zaintrigirati svojom ženstvenom pojavom. Ako želite zavesti muškarca Ovna, istaknite sve svoje tjelesne atribute. Pogled na vaš dekolte i duge noge neće ga ostaviti ravnodušnim. Budući da je u prirodi osvajač, nemojte biti napasni i preuzimati inicijativu, već dozvolite njemu da vas zavede i osvoji.

 

Bik

Kako zavesti Bika?

Bik voli ženstvene i pomalo samozatajne žene, stoga nemojte misliti da ćete ga osvojiti atraktivnom pojavom. Više će ga privući žena koja je zakopčana do grla, a zrači šarmom i ljepotom, nego žena koja svojom odjećom privlači mušku pažnju. Budite uporni, ali i strpljivi, jer Biku treba mnogo vremena da se pokrene. Zavest ćete ga mirnom i sabranom osobnošću, a nećete pogriješiti ni ako mu prezentirate svoje kulinarske vještine, budući da put do Bikova srca ide kroz želudac.

 

Blizanci

Kako zavesti Blizanca?

Blizanci vole lijepe i atraktivne žene, no ono što će ih najviše privući jest nečija inteligencija i smisao za humor. Ukoliko vide da s vama mogu o svemu razgovarati i da se smijete njihovim šalama, Blizanac će poduzeti sve što može kako bi se nastavio s vama družiti.

 

Rak

Kako zavesti Raka?

Nježni Rakovi padaju na majčinske tipove žena, stoga ako ga želite osvojiti, budite pažljivi, brižni i pokažite mu da vam je stalo do njega. U početku mu budite prijateljica i dajte mu vremena da razvije osjećaje prema vama. Neće pogriješiti ni ako pričate koliko volite djecu i želite obitelj.

 

Lav

Kako zavesti Lava?

Tašti Lavovi uživaju kad im drugi zavide, stoga će njihova odabranica morati biti najljepša, najzgodnija i najatraktivnija. Muškarci ovog znaka u prvom redu padaju na privlačan izgled i popularnost, stoga istaknite odjećom svoje atribute i pred njim flertujte s drugim muškarcima. Ništa neće više privući Lava od spoznaje da vas svi žele, a samo vas on može imati.

 

Djevica

Kako zavesti Djevicu?

Muškarac Djevica je vrlo komplicirana osoba koja ima visoke kriterije, stoga ćete se za njega morati pojačano potruditi. Ovaj muškarac voli pametne, obrazovane i skromne žene s kojima će moći o svemu razgovarati. Dajte mu do znanja da uživate u čitanju, pokažite mu da ste pametna osoba širokih interesa, jer ćete ga time najviše zaintrigirati. Ovaj muškarac ne voli otvorene i glasne žene, stoga ćete ga suviše nametljivim ponašanjem samo odbiti od sebe.

 

Vaga

Kako zavesti Vagu?

Vage su esteti koji prvenstveno padaju na privlačne žene, stoga ako ga želite zavesti, morate biti u svom najboljem izdanju. Napravite frizuru, lijepo se našminkajte i nemojte štedjeti s parfemom, a odjećom istaknite svoje tjelesne atribute. Obratite pažnju i na detalje, jer će ove muškarce odbiti izgriženi nokti, neuredne obrve, kao i neprivlačne cipele. Budući da je muškarac Vaga iznimno neodlučan, bilo bi dobro i da preuzmete inicijativu. Vi odlučite u koji ćete restoran ići ili koji film želite pogledati.

 

Škorpion

Kako zavesti Škorpiona?

Strastveni Škorpion nikad ne pada samo na izgled, njemu je daleko privlačnija žena koja pršti seksepilom, od neke koja oskudnom odjećom pokušava privući mušku pažnju. Ako ga želite osvojiti, gledajte ga u oči prodornim pogledom, koji će mu jasno dati do znanja da ga želite. Budite ženstveni, ali samozatajni, jer ovom muškarcu nije ništa privlačnije od žene koju ne može dokučiti.

 

Strijelac

Kako zavesti Strijelca?

Vjetropira Strijelca nije teško osvojiti, jer on uživa u novim poznanstvima i uvijek je otvoren za sve opcije. Nećete pogriješiti ako mu jednostavno pristupite i pozovete ga na piće. On je moderan muškarac otvorenih pogleda, a vaše preuzimanje inicijative će mu biti iznimno privlačno. Bilo bi dobro da budete veseli, zabavni i smijete se njegovim šalama. Strijelac ne voli posesivne i ljubomorne žene, kao i one s kojima nema o čemu razgovarati, stoga pokažite interes za muziku, filmove i knjige.

 

Jarac

Kako zavesti Jarca?

Jarca privlače lijepe, privlačne i samozatajne žene koje drže do sebe. Ovaj muškarac ne voli atraktivne žene koje privlače muške poglede, već su mu daleko seksipilnije žene koje zrače inteligencijom i zrelom privlačnošću. Pokažite mu da ste pametni i vrijedni, pričajte o poslu i ambicijama te nekom gestom dajte do znanja da ga želite bolje upoznati. Ovaj je muškarac sklon samopotcjenjivanju, stoga ne bi bilo loše da na početku malo pogurnete stvari. Ali samo malo, jer Jarac je konzervativan muškarac koji mora imati osjećaj da je gazda u vezi, pa čak i ako je to daleko od istine.

 

Vodenjak

Kako zavesti Vodenjaka?

Otkačeni Vodenjak voli sve što je drugačije i neuobičajeno, stoga mu odmah na početku dokažite da ste posebni. Drugačiji styling, otkačena frizura ili piercing u nosu bit će dovoljni da privučete njegovu pažnju. Kad ga uspijete zainteresirati, pokažite mu da ste pametna i svestrana osoba koja cijeni umjetnost i filozofiju. Ukoliko uvidi da s vama može o svemu razgovarati, odlučit će vam posvetiti više pažnje.

 

Ribe

Kako zavesti Ribu?

Ovog horoskopskog sanjara osvojit ćete lijepim i privlačnim izgledom i zanosnim oblinama, no da biste uistinu osvojili njegovu naklonost, morat ćete mu pokazati da ste nježna i pažljiva osoba puna suosjećanja za druge. Muškarac Riba želi uza sebe jaku i samosvjesnu ženu koja će se brinuti za njega, stoga mu pokažite svoju nježnu stranu i uvjerite ga da i vi vjerujete u ljubav na prvi pogled. Riba će se odmah zaljubiti u vas.

 

 

DNEVNI HOROSKOP

ODABERITE ZNAK
 • Ovan

  21. 3. - 19. 4.

   

  Pazite se obiteljskih svađa. Ne govorite u ljutnji stvari koje ne mislite. Uživat ćete u uređenju stana ili ...

 • Bik

  20. 4. - 21. 5.

   

  Zabavljat će vas izlasci i putovanja. kraći izlet donosi vam sudbonosno poznanstvo.

   

  Najbolji ...

 • Blizanci

  22. 5 - 21. 6.

   

  Previše ćete trošiti. Netko od ukućana će vas na to upozoriti, no smatrat ćete da nije u pravu iako će stanje ...

 • Rak

  22 .6. - 22. 7.

   

  Zaljubljivi ste i spremni za novu vezu. Osoba koja se pojavi u vašem životu mogla bi u njemu dugo ostati.

  ...

 • Lav

  23. 7. - 22. 8.

   

  Svladat će vas umor. Izbjegavat ćete obaveza i druženja i vrijeme radije kratiti odmaranjem uz tv-program.

  ...

 • Djevica

  23. 8. - 22. 9.

   

  Steći ćete nove prijatelje i družiti se s osobama koje će na vas vršiti pozitivan učinak. Netko će vam pružiti ...

 • Vaga

  23. 9 - 22. 10.

   

  Česte svađe s članovima obitelji rezultirat će nervozom. Pazite se ishitrenih riječi i postupaka.

   

  ...

 • Škorpion

  23. 10. - 22. 11.

   

  U sjajnom ste razdoblju za ljubav. Osoba koju ste nedavno upoznali postaje vam sve važnija i bliža.

  ...

 • Strijelac

  22. 11. - 21. 12.

   

  Pazite na novac i ne kupujte gluposti. Ovo nije vrijeme za ekstravagantno ponašanje. Čuvajte novčanik i ...

 • Jarac

  22. 12. - 20. 12.

   

  Ako ste željni pažnje, netko će vam prići i pozvati vas na kavu. Prihvatite poziv jer nikad ne znate što se ...

 • Vodenjak

  20. 1. - 19. 2.

   

  Očekuje vas gomila obaveza. Nećete moći predahnuti, što će kod mnogih dovesti do stresa i nervoze.

   

  ...
 • Ribe

  20. 2. - 20. 3.

   

  Nova ljubav je na pomolu. Otvorite se prema novim iskustvima i prigrlite sve prilike koja vam se ukažu.

  ...

SRETAN ROĐENDAN

Please add some slide to the slider!

PRETRAGA

ODABERITE ZNAK

Doznajte više o svom horoskopskom znaku

LJUBAVNO SLAGANJE

Provjerite kako se slažete s ostalim znakovima horoskopa
 • Ovan u ljubavi

  Ovan u ljubavi

  Ovan je temperamentna i energična osoba koja otvoreno pokazuje svoje osjećaje. S njima partner uvijek zna na čemu je, a najbolje se slaže sa znakovima koji su, poput njega, strastveni, ...

 • Bik u ljubavi

  Bik u ljubavi

  Bikovi su senzualne i putene osobe koje znaju uživati u životu. U vezama traže stabilnost i sigurnost pa bi njihov idealan partner trebao biti pouzdana osoba na koju se mogu osloniti.

  ...

 • Blizanci u ljubavi

  Blizanci u ljubavi

  Nemirni Blizanci traže uzbuđenja i izazove pa je s njima nekad teško pratiti korak. Njihov idealan partner trebao bi im ujedno biti i najbolji prijatelj te idealni sugovornik.

  Doznajte ...

 • Rak u ljubavi

  Rak u ljubavi

  Nježne i osjetljive Rakove lako je povrijediti, stoga im je potreban obziran partner koji im neće prigovarati zbbog čestih promjena raspoloženja. Rakovi se žele osjećati voljenima pa im ...

 • Lav u ljubavi

  Lav u ljubavi

  Lav je velikodušna osoba koja otvoreno pokazuje osjećaje. Privlače ga popularne i društvene osobe s kojima se može dobro zabaviti, a potreban mu je partner koji će ga cijeniti i diviti mu se.

  ...
 • Djevica u ljubavi

  Djevica u ljubavi

  Skromne i povučene Djevice u ljubavi su pomalo sramežljive pa im je teško pokazati svoje prave osjećaje. Treba im netko tko će ih razumjeti i u svemu ih podržavati.

  Doznajte kako se ...

 • Vaga u ljubavi

  Vaga u ljubavi

  Šarmantne Vage poželjni su partneri u čijem se društvu svatko osjeća ugodno. Treba im partner koji će ih ohrabrivati i neće ih pokušavati ljubomorno vezati za sebe.

  Doznajte kako se Vaga ...

 • Škorpion u ljubavi

  Škorpion u ljubavi

  Strastveni Škorpion u ljubavi ide na sve ili ništa pa mu treba osoba koja će ga moći pratiti. Potreban mu je partner koji će uvijek biti uz njega i koji mu neće davati povoda za ljubomoru.

  ...

 • Strijelac u ljubavi

  Strijelac u ljubavi

  Strijelci ne vole posesivne i ljubomorne osobe koje će ih pokušati vezati samo za sebe. Ovim avanturistima odgovaraju partneri koji će ih voljeti takve kakvi jesu, bez da ih pokušavaju ...

 • Jarac u ljubavi

  Jarac u ljubavi

  Opreznim Jarcima treba mnogo vremena da se opuste u ljubvanim vezama. Od partnera očekuju ozbiljnost, odgovornost i pouzdanost, što i sami nude u vezama.

  Doznajte kako se Jarac slaže ...

 • Vodenjak u ljubavi

  Vodenjak u ljubavi

  Otkačeni Vodenjaci vole osobe uz koje mogu biti ono što jesu. Žele partnera koji će im biti najbolji prijatelj, osobu s kojom će se moći dobro zabavljati i koja im neće prigovarati što imaju ...

 • Ribe u ljubavi

  Ribe u ljubavi

  Osjetljive Ribe žele uza sebe partnera koji će ih voljeti i paziti. Vjeruju u istinsku ljubav i u stanju su podnijeti mnoge žrtve ako su uvjereni da je njihova veza ono pravo.

  ...

NE PROPUSTITE

Pročitajte i ove tekstove
 •  
  Prehrana i mršavljenje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Feng shui - 10 savjeta za sretniji život

  ...

   
 •  
  Idealan sport za vaš horoskopski znak

  ...

   
 •  
  Što nam donosi ulazak Jupitera u znak Jarca

  ...

   
 •  
  Planirajte aktivnosti uz pomoć Mjeseca

  ...

   
 •  
  Astrološki pokazatelji slave

  ...

   
 •  
  Najdraži filmovi horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  Najveći horoskopski hipohondri

  ...

   
 •  
  Što živcira horoskopske znakove

  ...

   
 •  
  Kako horoskopski znakovi podnose prekid

  ...

   
 •  
  Idealan poklon za horoskopske znakove

  ...

   
 •  
  Idealno zanimanje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Vrline i mane horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  U kojem je znaku započeta vaša veza

  ...

   
 •  
  Pogreške koje znakovi rade u vezama

  ...

   
 •  
  Antihoroskop - tamna strana Zodijaka

  ...

   
 •  
  Vjernost u Zodijaku: jeste li skloni prevari

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: Kako ga zavesti

  ...

   
 •  
  Horoskopski znakovi na putovanju

  ...

   
 •  
  Tipični muški uleti po horoskopu

  ...

   

TRENUTNI POLOŽAJ MJESECA

Libra
Moon in Libra
4 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum