Tarot

 

 

Tarot je naziv za vještinu proricanja, koja se široko koristi diljem svijeta. Tehnika se temelji na špilu od sedamdeset i osam karata koje se u raznim krajevima Europe koriste od sredine 15. stoljeća za igru i predviđanje sudbine.

Karte su podijeljene na Veliku Arkanu, koja ima 22 karte, i Malu Arkanu, koja ima 56 karata. Postoje razne vrste otvaranja, no jedna od najpopularnijih je zasigurno keltski križ, koji uz pomoć devet odabranih karata prognozira ishod pitanja koje vas zanima.

Naša suradnica, tarot majstorica Ivana, u ovoj će rubrici besplatno odgovarati na vaša pitanja. Sve što morate napraviti jest postaviti joj pitanje i onda za nekoliko dana pročitati odgovor.

Imajte na umu da zbog velikog interesa nije moguće odgovoriti na sva vaša pitanja, stoga ukoliko želite jamstvo da ćete dobiti odgovor, obratite se našim iskusnim i ljubaznim tarot stručnjacima.

 

Zanima vas budućnost? Obratite se iskusnim i ljubaznim tarot stručnjacima na broj 064/580-085, po  pristupačnoj cijeni poziva tel 3,49 mob, 4,78 kn/min (Maratela mreže d.o.o., 062/700700, Usluge smiju koristiti samo osobe starije od 18 godina) 

 

Napomena: Zbog ljetne stanke, Ivana će na vaša pitanja ponovno odgovarati u rujnu.

 

 

ODGOVORI NA VAŠA PITANJA

 


 

Kada ću završiti fakultet? Tj. da li ću ga uopće završiti?

Izgubili ste volju i želju za učenjem pa će sukladno s time i diploma morati pričekati. U skoroj budućnosti mogla bi vam se ukazati prilika za dobro plaćenim poslom, što će vas još više udaljiti od fakulteta, pogotovo zato jer bi od vas moglo zahtijevati preseljenje u drugi grad. Želite li privesti školovanje kraju, prionite odmah na učenje.

 


 

Odgovorili ste mi na moje pitanje, ali niste odgovorili da li ću ja ostati u tome braku, ja s ovim drugim muškarcem imam samo dobro prijateljstvo, ali mislim da me moj suprug ne voli više toliko kao prije. Zanima me još pitanje koje sam vam postavila za uljepšavanje u jednoj tv-emisiji, da li će mi se to ostvariti i da li ću se zaposliti  jer mi je financijska situacija jako loša. Moj suprug to ne razumije pa stalno mene krivi za neke stvari, rekao mi je i da želi rastavu. Molila bih vas da mi odgovorite na postavljena  pitanja što se tiče ovoga drugoga muškarca da li će se tu razvit nešto ozbiljnije ili  ne.

Ivana

Brak je uvelike ugrožen prvenstveno zato što ste oboje digli ruke od njega. Očajnički trebate promjene u svakom životnom području, ali želite li ih postići, morat ćete dobro zasukati rukave. Financijska situacija nije ništa bolja ni u bližoj budućnosti, a malo je vjerojatno i pojavljivanje u emisiji za uljepšavanje. Nastavite li samo čekati da vam sve dođe na gotovo, nećete dobro proći. Morate ići težim putem, riskirajte i potrudite se malo više u pronalaženju posla. Jači ste nego što mislite.

 


 

Hoću li ikada pronaći ljubav svog života. Rođena sam 6.3.1983.

hvala

Imate poteškoća započeti vezu ili ste nedavno okončali neku prije nego što se stigla razviti. Lako odustajete i to će uvijek biti prepreka u uspostavljanju stabilne zajednice. Naravno da ćete pronaći ljubav, no i sami ste svjesni da je ne smijete idealizirati jer ćete naposljetku biti razočarani. Ostanite svoji, ali pružite priliku drugima da uđu u vaš život.

 


 

Zanima me dali će moj momak naći posao u brzo? Rođen je 1982, u horoskopu je Ovan? I još jedno pitanje vezano za brak: da li ćemo se ja i on uzeti ove godine, rođena sam 1991 godine, u horoskopu sam Riba..??? Hvala !!

On se prvo mora uozbiljiti, inače su mogućnosti za zaposlenje, ali i brak male. Zaljubljeni ste i zadovoljni unatoč svemu, no ne jurite u brak ukoliko niste spremni.

 
Zanima me da li ću se rastati, muž mi je u horoskopu Ovan i u nesretnom braku sam 26 godina. Kakva mi je budućnost sa muškarcem u znaku strijelca, s kojim sam u vezi 6 godina?

U braku ste zaista nesretni, a zbog vašeg ili njegovog tradicionalnog odgoja odgađate rastavu. Jedan od razloga je što ste već mnogo uložili u taj odnos i sada vas zajedno drže tek materijalne stvari. Da bi vam veza s drugim muškarcem mogla napredovati, morate skupiti snage, reagirati protiv svojih načela i okončati brak. Vjerujte mi, stvari će ići u vašu korist i otkrit ćete da ste snažniji i otporniji no što mislite.

 


 

Zanima me da li je ova osmogodišnja veza definitivno završena? Hoću li uskoro biti sretna u ljubavi?

Veza je okončana i trebala bi takva ostati, no vjerojatno ćete još neko vrijeme preispitivati svoje osjećaje, a vaš bivši partner neće potpuno iščeznuti iz vašeg života. No, vaše želje su se korijenito promijenile. Želite više slobode, nesputanosti i druženja. Upoznat ćete drugog muškarca koji će vas potpuno osvojiti, ali će od vas tražiti veću predanost i ozbiljnost.

 


 

Zanima me da li će moja veza uspjeti i da li će on doći u Hrvatsku te zašto se u zadnje vrijeme ne javlja.

Udaljenost je svakako veliki problem koji bi vas mogao koštati veze. Sama veza počiva na krivim temeljima, ali trenutna zaljubljenost ne može se osporiti. On je, međutim, pomalo distanciran pa čak i kada ste zajedno moguće je da nema ozbiljne namjere. Ipak, vi ste izrazito samostalni i sposobni pa ćete se brzo oporaviti dođe li do toga.

 


 

Zanima me veza između mene i mog partnera.. Koliko će potrajati? S tim da ne znam da li me stvarno voli i da li mu je stalo do mene ili je sa mnom radi interesa.
lijep pozdrav...

Ne vjerujem da je s vama iz interesa, ali problem koji se u vašoj vezi javlja jest vaša nesigurnost. Izbjegavate prepirke i povlačite se u sebe, a pametnije bi bilo otvoreno popričati s partnerom o svemu što vas muči. Budite iskreni.

 


 

Da li ću se udati za sadašnjeg partnera :)

Ivana

Ne vidim nužno udaju, ali ljubavnu sreću da. Prolazi vas prvotna zaljubljenost i svog partnera promatrate zrelo i razumno, sa svim njegovim vrlinama i manama, što je dobra podloga za stvaranje stabilnog odnosa koji će jednog dana biti okrunjen brakom. 

 


 

Zanima me moj brak u kojem sam već 5 godina, on je Riba po horoskopu. Zanima me hoćemo li se rastati ili ostati zajedno. Drugo pitanje vezano je uz ljubav, sviđa mi se jedan muškarac koji je rođen u znaku Jarca da li ću s njim ostvariti vezu? On živi u drugom gradu. Hoću li se ove godine zaposliti? Jako me muči moja financijska situacija, jako sam nesretna zbog toga. Prijavila sam se u jednu emisiju za obradu cijeloga tijela, zanima me hoće li mi se to ispuniti. Hvala

Vaš brak nije građen na dobrim temeljima. U njega ste ušli ishitreno, a sada vas čudi nedostatak ljubavi i zadovoljstva. Štoviše, vidim mnogo patnje i nesretnosti. Jedan od razloga je i drugi muškarac kojeg spominjete. Snažni osjećaji koje ste prema njemu razvili čine vaš trenutni brak neiskrenim. Ne očekujte da ćete naići na razumijevanje supruga budete li se odlučili na rastavu. Vrlo je važno da posložite svoje prioritete i odlučite se s kime želite biti, jer se na ovaj način vrtite u krug i bježite od sreće.

 


 

Imam jednog prijatelja koji mi mnogo znači u životu. Al ne mislim da je i on takav prema meni!! Željela bih da znam što će dalje biti. Unaprijed zahvalna....

Od samih početaka on vas promatra kao mudru, inteligentnu ženu i izuzetno vas cijeni. Zaista imate lijepo prijateljstvo, volite sigurnost koju vam pruža, no nešto vam nedostaje. Želite li promijeniti odnos, priznajte kako se osjećate; suzbijanje osjećaja samo će vas dodatno opteretiti.

 


 

Da li ćemo ikad vise biti zajedno? Unaprijed zahvalna!

Ana i Dejo

Prekid je bio težak, a mogućnosti pomiranje nisu velike. No, nemojte žaliti. Pred vama je izrazito lijepo razdoblje i poboljšanje životne situacije u svakom pogledu. Prigrlite nove mogućnosti i uživajte u novim ljubavima.

 


 

Da li ću ostati sa muškarcem s kojim sam u vezi 8 godina?

Kako sada stvari stoje, hoćete. Gajite snažne osjećaje prema njemu, cijenite ga i poštujete, a vaša veza ima kvalitetne temelje. Bitno je da ga prihvatite takvim kakav jest, u što spadaju njegova tvrdoglavost i ostale mane jer, kao što već sigurno znate, on nije tip muškarca kojeg lako možete promijeniti.

 


 

Rođena sam 1992.u Splitu. Zanima me da li ću naći ubrzo ljubav?

Hoćete, ali pripazite da se naivno na zaletite. Zaslužujete ljubav i ne brkajte to s krivim stvarima. Ne ulijećite u vezu samo da ne biste bili sami.

 


 

Draga Ivana,

zanima me hoću li uskoro ponovno naći posao i hoću li riješiti nezgodnu financijsku situaciju? Rođena sam 1969, Škorpion, podznak Bliznaci, Mjesec u Škorpionu.

Hvala unaprijed

Na žalost, stvari će se i dalje odvijati frustrirajuće sporo. Vrlo je važno da u kriznoj situaciji zadržite razboritost i ne posežete za očajničkim potezima. Izbjegavajte sumnjiva ulaganja i preispitajte suviše obećavajuće poslovne ponude. Stvari će uskoro krenuti nabolje, stoga nipošto nemojte odustati.

 


 

Rak sam u horoskopu, zanimaju me financije, posao, da li ću odabrat pravi poslovni put, da li ću uspjeti u poslu?

Poslovni je uspjeh vidljiv, pogotovo ukoliko je riječ o nekoj ideji koju razrađujete ili je u samom početku. Više od financijske dobiti garantirano vam je profesionalno zadovoljstvo. Nemojte odustati naiđete li na početne prepreke. Pripazite, također, da vam zbog predanosti poslu ne pati privatni život, jer ćete teško funkcionirati bez podrške obitelji.

 


 

Već sam 2 i pol godine nezaposlena pa me zanima kada ću se konačno zaposliti? Hvala.

Stvari se neće odvijati same pa je vrijeme da sudbinu preuzmete u svoje ruke. Prilika će biti, ali vi ste ti koji nešto morate promijeniti kako bi se situacija okrenula nabolje. Potrebno je više samoinicijative - šaljite svoje životopise bez obzira traže li tvrtke radnike ili ne, a postoji mogućnost i samozapošljavanja i to s nekim u partnerstvu. Trgnite se, preuzmite kontrolu i uspjeh je neminovan.

 


 

Rođena sam 1977, a momak koji mi se dopada 1974. Oženjen je. Da li će doći do veze među nama i kakva osjećanja gaji prema meni?

Hvala  MASA

Moguće je da nešto bude među vama, no upitno je hoće li vam to donijeti sreću. On je nepromišljen i hirovit, no to ne znači da će htjeti nešto više s vama. Vi želite sigurnost. S njim je nećete dobiti.

 


 

Rođena sam 1983, a čovjek s kojim živim 7 godina 1979 godine. Trenutno imamo veliku krizu pa me zanima da li će ova zajednica opstati i vrijedi li se za ovo boriti? Molim vas da mi odgovorite što hitnije!! Unaprijed Vam zahvaljujem

Vaša veza došla je stupnja kada je trebala ili prijeći na sljedeći nivo ili se raspasti. Možda se jednom od vas brak učinio kao logična opcija, ali tko god je smatrao da to nije dobra ideja, bio je u pravu. Trenutno situacija nije idilična, razlog je u različitim željama i potrebama, no ne brinite. Vidim lijepu budućnost i razrješenje krize. Porazgovarajte i zajedničkim snagama nađite izlaz iz trenutne krize.

 


 

Da li će mi se do kraja godine popraviti financijska situacija?

Maja

Ne značajno, ali razdoblje će biti povoljno da štogod poduzmete po tom pitanju. Koči li vas neaktivnost ili strah od promjene posla? Problem možda nije strogo u vama, jer je ponuda poslova nikakva, a mogućnosti zarade su slabe. Razmislite o doškolovanju, prekvalifikaciji, nastavku naobrazbe.

 


 

Ke imam li podobruvane na finansisko pole?

Bilo da je riječ o hobiju koji planirate unovčiti ili nekakvoj ideji za posao, sada je vrijeme kad će se stvari pokrenuti. Ne odustajte pri početnim preprekama i ne zapadajte u malodušnost, nekada je potrebno malo vremena da se posao pokrene.

 


 

Zanima me hoću li imati vezu s muškom Djevicom? Ja sam rođena 1969. u Sydneyu, , a on 1980. u Chicagu.

Karte zasad ne ukazuju na takvo što. Moguć je platonski odnos. Neosporno je da postoji privlačnost među vama, ali on vam trenutno nije u stanju pružiti ništa više.

 


 

Ja sam rođena 5.10.1985 , on 1979...zanima me da li je moguće da tu bude nešto ozbiljnije?

Iva

Vi ste svjesni kako je on u mnogočemu ono što ste očekivali od života, no stvari ćete prepustiti sudbini. Premda su osjećaji obostrani, vi ćete i dalje, zbog nekih samo vama znanih razloga, moguće moralne prirode, preispitivati se i oklijevati. Pobijedite strah, u mnogočemu drugom ste ustrajna osoba, pa budite takvi u ljubavi. Želite nešto ozbiljnije? Dajte to toj osobi do znanja.

 


 

Poštovani

zanima me hoću li se bogato udati i koliko ću imati djece. Hvala

Gabica

Mislit ćeš da se bogato udaješ, ali kad već postaneš gospođom, shvatit ćeš da si nasamarena. Muž će imati mnoge kvalitete, ali baratanje s novcem sigurno neće biti jedna od njih. Koliko god žalila zbog toga, neosporno je da ćeš tog čovjeka ipak voljeti. Kad uvidiš kako bogatstva o kojem je pričao nema, malo će ljubav splasnuti, ali promisli da li su pare zaista bile razlog tvog stupanja pred oltar ili on. Inače, imat ćeš jedno dijete, u vrh glave dvoje.

 


 

Da li će se ubrzo popraviti moja financijska situacija i dali postoji mogućnost napredovanja u poslu?

Tatjana

Stvari su zasad zaista nepovoljne, a ova primanja koja sada imate uopće nisu ni loša kako može biti, vjerovali ili ne. Novčane brige još će vas neko vrijeme zamarati, stoga budite vrlo oprezni kako baratate s tim što imate. Prije je moguća promjena posla, nego napredovanje.

 


 

Draga Ivana,

Zanima me hoću li u izgledno vrijeme dobiti posao, Rak sam u horoskopu, podznak Škorpion, Vodenjak u mjesecu i imam 25 god. Prijeko mi je potreban posao, naravno kao i većini sugrađana. Svaki dan javljam se na oglase i ništa. Posao bih prije svega trebala zbog zdravlja, radi troškova osiguranja.

Ne budite nestrpljivi, vaša sposobnost i probitačnost uskoro će uroditi plodom. Moguće da se radi o nekom poslu za koji ste već poslali molbu. Ne dajte se pokolebati ako isprva ne bude sve idealno, stvari će doći na svoje. 

 


 

Rođena sam 1994. god. Interesuje me što će biti sa mojim roditeljima, hoće li ostati zajedno ili će se rastati. Mama je rođena 1976, a tata 1972.  godine.  Hvala

Vaši roditelji prebrodit će krizu, ponajviše radi djece, dakle vas. Odluka će stoga biti strogo racionalna. Oboje su temperamentni, vaš otac je iznimno i tvrdoglav pa će stari problemi opet isplivati na površinu. Zasad ne vidim nužnu rastavu, ali ni posebno idilične odnose.

 


 

Rođena sam u Puli 1974 godine, kao i moj dečko...kakva nam je budućnost..vjenčanje?

Premda je ljubav vidljiva, u budućnosti biste mogli naići na probleme koji bi za vašu vezu mogli biti kobni. Poradite na iskrenoj komunikaciji i ne uzimajte jedno drugo zdravo za gotovo. Probleme rješavajte odmah!

 


 

Draga Ivana, postoji li ikakva šansa obnove veze sa dečkom rođenim 30. 12. 1990. Možeš li mi reći možda, ako je to u tvojim mogućnostima, razloge zbog kojih je do&ˇlo do prekida te je li se u životu te osobe već pojavio netko drugi. Molim te da mi odgovoriš.

Srdačno!

Karte su zapravo vrlo lijepe i govore da ulazite u vrlo povoljno životno razdoblje bez obzira na drugu osobu za koju pitate. Mnogošto je u mojim mogućnostima pa ću ti i odgovoriti da je do prekida došlo zbog tvrdoglavosti te osobe i manjku emocija s njegove strane. Ne zabrinjavajte se previše oko toga već se opustite i vidjet ćete da će vam se stvari lijepo posložiti, premda možda i ne na način koji ste očekivali.

 


 

Obzirom da ću za period od godinu dana polagati pravosudni ispit (trenutno sam pripravnik u svojoj struci) interesuje me da li će to biti uspješno i da li ću nakon toga uspjeti raditi svoj posao ili ću ipak imati poteškoća? Pravnik sam po zanimanju. Rođena sam 1983.godine. Zahvalna unaprijed!

Moglo bi doći do neke promjene u vašem životu koja će vam poremetiti planove, usmjerit ćete se na druge stvari i zanemariti svoje učenje. Ostanite staloženi i uporni te posložite svoje prioritete. Uspjeh u poslu će, dakako, ovisiti o tome.

 


 

Poštovana, rođena sam 1972. u vezi sam s muškarcem rođenim u  znaku Vodenjaka. Izuzetno mi je stalo do te veze i čini mi se da je sve u redu, ali zanima me Vaše mišljenje o tome. Inače ja sam u braku bez djece i bez ljubavi, koji je pred raspadom. Molim Vas da mi kažete što da očekujem u budućnosti i ako mi nije suđen ovaj muškarac da li da očekujem novu ljubav jer cijeli život sam u potrazi za emocijom. Hvala

Brak treba skončati i krenuti dalje jer vam ovakav status nikako ne odgovara. Biti će određenih problema sa mužem kojih ste i sada svjesni jer kao da odgađate neizbježno. Skupite hrabrosti i izborite se za sebe jer veza koju sada imate kvalitetna je i ispunjena ljubavlju pa ne vidim razlog zašto u njoj ne biste uživali u potpunosti slobodno.

 


 

Rođena sam 1987. godine, pisala sam Vam već 2 puta, možda ste i odgovorili ali nisam uspjela pronaći svoj odgovor..zato ponovo pišem. Interesuje me posao. Radila sam posao koji je javne prirode, imam svoju publiku i veoma sam se u tome dobro snašla, međutim kako posao nije plaćen morala sam da napustim i teško mi je zbog toga. Zanima me da li ću se ostvariti uskoro u nekom poslu istom ili drugačijem? Hvala Unaprijed

Zasada karte ne upućuju na to, mnogo je prepreka, a ona financijska jedna je od najvećih. S obzirom da radite s ljudima vidljivo je kako njihovo odobravanje imate i taj dio nije upitan. Pokušati ćete sami nešto postići, ali u početku će biti vrlo teško. Ipak, hrabri ste i uporni i to su sigurno vrline koje trebate zadržati i ne odustajati.

 


 

Poštovana Ivana,

Rođena 1987. godine u Zenici, Bosna i Hercegovina. Da li ću privesti studije kraju i promijeniti radno mjesto? Hvala Vam! Lijep pozdrav...

Studij ćete po planu privesti kraju i do promjene radnog mjesta trebalo bi doći već uskoro, ali vam to neće biti naročito po volji. Smatrat ćete da možete bolje, i to će biti istina. Problem će biti i financijske prirode, ali vrijeme će pokazati da se brinete više no što je potrebno. Mladi ste i stvari će se pokrenuti, a na vama je da se malo strpite.

 


 

Draga Ivana! Rođena sam 1955. Hoće li mi napraviti kuću i da li će mi se djeca zaposliti? Unaprijed Vam hvala...

Napravit ćete kuću, ali najviše zahvaljujući vašoj upornosti pa nastavite vjerovati čak i ako se u trenucima budete osjećali obeshrabrenima. Ne radi se o dugom vremenskom periodu.  Djeci će se početi otvarati prilike, a i vi biste se mogli naći u situaciji da im pomognete preko nekog poznanika. Financijska situacija u budućnosti je odlična, što znači da je njihovo zaposlenje vrlo izvjesno.

 


 

Rođen sam 1958 godine i trenutno sam nezaposlen. Aplicirao sam na mnoga mjesta pa me zanima da li ću se zaposliti uskoro? Zahvaljujem unaprijed

Premda se stvari odvijaju jako sporo, one idu nabolje. Trebala bi vam se uskoro otvoriti prilika za posao koji neće biti onakav kakav biste htjeli ili smatrate da zaslužujete, ali nemojte zbog ponosa odbiti priliku. Sretno!

 


 

Poštovana Ivana, hoću li dobiti posao u bolnici, ili ako mi ne stoji posao u bolnici hoću li ga ikada dobiti u svojoj struci ili mi stoji negdje drugdje? Počela sam gubiti svaku nadu da ću se konačno zaposliti..

Još neko vrijeme neće ići po planu pa treba razmisliti kakve vam još mogućnosti preostaju. Izgledno je da bi posao mogao biti van struke, a doći će preko neke muške osobe koja će vam poslužiti kao veza ili pomoć u dobivanju istog.

 


 

Da li imam budućnost u smislu zajedničkog života sa starijim muškarcem koga volim,  4,5 godine smo zajedno?

Prilike nisu zrele za takvo što i zasad ga nemojte prisiljavati. Zajednički život ipak je važan korak u vezi i donese li se takva odluka prerano, mogla bi biti kobna. To sigurno nije način da neke probleme u vezi izbjegnete, ili čak dosadu, štoviše sve će teškoće samo još više izbiti na površinu. Budite strpljivi i sve će doći na svoje.

 


 

Rođena sam 14.01.1980. Mene zanima moja poslovna situacija, da li ću ostati na ovom poslu ili naći nešto puno bolje? Unaprijed Vam zahvaljujem

Nešto PUNO bolje nećete naći, ali malo bolje biste već mogli. Točnije, tu promjenu ćete sami inicirati, a ona će rezultirati ne samo popravkom financijske situacije, već će i novi posao biti mnogo izazovniji i zanimljiviji.

 


 

Ljubavna veza me zanima u ovoj godini, hoću li je ostvariti i sa kojim znakom? Ako je moguće da mi odgovorite.

Bez sumnje pred vama je ljubavna sreća i nipošto se nemojte pokolebati ako u početku bude manjih poteškoća. Vi ste taj koji ćete trebati biti uporan i ići protiv struje te se izboriti za sreću, no biti će to slatka borba. Bit će riječ o pripadnici nekog također vatrenog znaka, dakle Strijelac, Lav ili Ovan. Neka ti je sa srećom!

 


 

Draga Ivana, zanima me ljubav, naravno. Postoji li mogućnost obnove stare veze  (Škorpion, Jarac) ili ne. Ako ne, hoće li doći neka nova veza koja će u potpunosti izliječiti stare rane? Nedavno smo prekinuli. Ima li mogućnosti da se pomirimo? Dosta se loše i tužno osjećam sve ovo vrijeme. I nikako da se smirim. Molim Vas da mi odgovorite.

Tužna i nesretna

Prekid ove veze bez sumnje vas je jako uzdrmao i osjećate se kao da nemate snage za ništa novo. Osjećaj samoće koji vas je sad obuzeo sputavat će vas u kretanju dalje. Teško je da će do obnove veze doći, ali ono što je vidljivo jest da je možda tako i bolje, ma koliko teško vama to bilo prihvatiti. Dobra je vijest da vam budućnost donosi brojne nove prilike i sreću, samo izdržite neko vrijeme i ne gubite nadu.

 


 

Poštovana Ivana, molim Vas, da mi ukratko odgovorite, da li ću i kada uspjeti riješiti svoju za sad tešku i nepodnošljivu financijsku situaciju. Nesigurna sam i bojim se da ne propadnem, a isto tako trenutno se nalazim pred zidom i ne vidim dalje. Bojim se za svoju budućnost i budućnost svoje djece, ako to ne uspijem riješit.

Hvala, s poštovanjem

Bit će potrebno još malo strpljenja, ali poboljšanje se već nazire. Čini se kako vam je posebno teško jer nemate adekvatnu mušku pomoć, već se morate pouzdati isključivo u sebe. No snažna ste žena, borbena i to će se pokazati ključnim, baš kao i podrška djece čija ljubav će vas održavati da ne klonete. Razrješenje je krize na pomolu, izdržite još malo.

 


 

Radim preko studentskog ugovora i uskoro trebam diplomirati, ali me zanima da li postoji šansa da me zaposle u firmi u kojoj radim već 4 godine, ali na fizičkim poslovima. Voljela bih ostati kod njih ali na administrativnim poslovima.

Hvala unaprijed.

Niti će oni imati razumijevanja za vas, niti vi snage i hrabrosti izboriti se za sebe. No stvari nisu tako loše, otvorit će vam se druge mogućnosti koje treba prepoznati, stoga morate pokušati ostvariti sebe u poslu koji volite. Znači, držite oči otvorenima i ne ograničavajte sebe na samo ovu mogućnost zaposlenja.

 


 

Kad ću naći dečka, 17.8 1987. sam rođena?

Smatrate se nesretnom u ljubavi, ali zapravo ste trenutno u vrlo dobrom razdoblju. Ljubav je vrlo izvjesna i karte ukazuju na nju, ali nešto koči razvoj događaja i problem bi lako mogao biti u vama. Postoji li netko kog već poznajete, ali ste odbacili mogućnost veze s njim radi udaljenosti ili slično? Riskirajte malo i stvari će se pokrenuti.

 


 

Rođena sam u Sarajevu. Udovica, umorna od života, da li ću konačno upoznati iskrenog  muškarca koji će mi biti podrška u životu?

Postoji mogućnost da ste muškarca već upoznali; riječ je o temperamentnom, ali zabavnom i opuštenom čovjeku koji vam neće donijeti značaju financijsku sigurnost niti će mu biti do braka, no veza sa njim će vas svakako promijeniti nabolje. Mudra ste i staložena žena i morat ćete odvagati koji su vam prioriteti, svakako će biti mnogo razloga za i protiv veze pa pokušajte pronaći neku ravnotežu.

 


 

Zanima me da li ova veza ima budućnost? Unaprijed zahvalna!! Rođena sam 09.09.1983g.

Ovaj muškarac značajno je promijenio vaš život, i premda stvari dobro funkcioniraju, vi ste i dalje napeti i sumnjičavi. Okanite se toga i imajte vjere u sebe i njega, imate mogućnost izgraditi jako lijepu zajednicu i biti sretni. Uživajte.

 


 

Bila sam u braku. Da li sam  dobro postupila što sam ga napustila? Da li ću se ponovo udati i imati djecu? Kad mi je najpovoljnije vrijeme za novu ljubav iskrenu?

Imate mnogo sumnji u ispravnost svoje odluke, no dobro ste postupili. On nije bio čovjek za vas. Još uvijek ste prilično ranjivi zbog tog životnog iskustva i bojite se kako bi i sve buduće veze mogle završiti na isti način, no nemojte strahovati. Sad ste na jednom novom početku i život gradite iznova, a karte ukazuju da to radite na dobrim temeljima. Za novu i iskrenu ljubav bit će potrebno još malo strpljenja, ali stvari se svakako kreću u pravom smjeru. Opustite se stoga i uživajte u svakom novom danu.

 


 

Poštovana Ivana, moje pitanje je hoće li ubrzo doći do promjene na mom emotivnom području, rođena sam 02.06.1988 u Splitu, puno Vam hvala i lipi pozdrav

Zaista žudite za promjenom, ustaljenost vas guši i volite kada ste okruženi zbivanjima, kako na ljubavnom tako i na bilo kojem životnom polju. Budite bez brige, toga neće nedostajati. Premda vam se čini da ste zapeli na mjestu, pred vama je zapravo vrlo uzbudljivo i sretno razdoblje puno događanja i flertova. Opustite se, ne tražite pod svaku cijenu ozbiljnu vezu, pričekajte osobu koja će vas ispuniti u svakom pogledu i uživajte u svom životu.

 


 

Željela bih da upoznam muškarca za ozbiljnu vezu ali mi to ne uspijeva, molim vas da mi kažete da li će se to ikad desiti? Rođena sam 27-02-1965,a čovjek s kojim imam neki kontakt je rođen 1947. hvala unaprijed

Muškarac s kojim trenutno imate nešto nije najbolji izbor za vas. Previše je tradicionalan i tvrdoglav, a vi ste spremni trpjeti svašta kako biste pronašli ljubav. Naučite biti malo čvršći i više vjerujte u sebe. Naići ćete na muškarca koji će ovom biti sušta suprotnost, zreo, ali opušteniji i sa pozitivnim pogledom na život.

 


 

U vezi sam sa dragim već 13 god. veza nam je poprilično u krizi, razdvojeni smo već neko vrijeme posla radi. Što nas čeka u budućnosti?

Vaša je veza poprilično intenzivna i snažnog je utjecaja na vaš život. Nedvojbeno je među vama mnogo ljubavi, pa i dalje imate mnogo volje da je zadržite. Krizi je svakako kraj i kako će se razriješiti ovisi o vašem i njegovom stavu. Karte su vam izrazito lijepe, upućuju na sreću i sklad, ali poslovna situacija koja vas razdvaja neće vam ići na ruku. Pripazite jer bi to moglo biti kobno. Moglo bi doći do poslovne ponude koja će vam omogućiti da budete bliže. Nipošto nemojte odustajati od zajedničke budućnosti.

 


 

Ja sam Blizanac, on Rak, ja sam rastavljena i imam kćer, a on sin jedinac i 2 g. mlađi od mene....ima li ova veza budućnosti?...skupa smo godinu i pol.....

Tužna

Vas dvoje ste sudbinski povezani, pronašli ste jedno drugog i zaista se činite kao idealan par. Ali ne garantira to sreću. Vi ste u prošlosti pretrpjeli razočarenje i taj strah od ponovne prevare još vas uvijek koči. On je sklon povlačenju u sebe i komunikacija bi u takvim trenucima mogla postati ozbiljan problem koji će razarati vezu. Poradite na tome kako ne biste izgubili ovo što imate.

 


 

Poštovana, zanima me da li ću uskoro dobiti posao? Konkurirala sam na više mjesta, ali još nema rezultata....Hvala

Ribica

Nažalost, situacija nije obećavajuća. Vi imate ideja i mogućnosti za njihovu realizaciju i bili bi ste dobar radnik, ali razdoblje je takvo da je do posla vrlo teško. Možda biste trebali razmisliti ganjate li previše neki dječji san ili ste spremni pristati na bilo kakav posao samo da radite. Vama je bitno radite ono što volite, u protivnom se osjećate zarobljeno što vam otežava čitavu situaciju. Neugodnoj situaciji se nadzire kraj, budite još malo strpljivi.

 


 

Što će mi donijeti ova godina?

Calimero

Donijet će vam mutne poslovne prilike, ali mnogo avanture, zabave i smijeha, pa će vam se sve nedaće činiti smiješnima. Zadržite taj pozitivan duh i uživajte.

 


 

Da li će moj suprug ubrzo naći dodatni posao ili neki potpuno novi i da li će se popraviti njegova financijska situacija?

Vaš suprug je vrlo sposoban čovjek, ali je, doduše, neoprezan sa novcem. Ženska osoba, dakle, nadređena ili žena koja će mu ponuditi novi posao donijet će mu poboljšanje situacije, što treba iskoristiti i pokazati sve svoje sposobnosti. Dođe li do prilike za neki posao koji nije siguran, odnosno, pravno ili moralno čist, okanite se toga. Prije ulaska u bilo koji posao sa strane, razmislite koliko riskirate i ne nasjedajte na neprovjerene situacije.

 


 

Mene zanima da li moj dečko i ja imamo neku zajedničku budućnost, budući da njegova mama nije baš za našu vezu, jer sam ja rastavljena i imam dijete a on je sin jedinac... Mi se super slažemo i lijepo nam je zajedno, on kaže da njega ne zanima što mu mama govori, ali mene to muči, jer ne bih htjela da se desi da mora birati između mene i nje.

Situacija nije idealna jer mama ima jak utjecaj na njega, premda toga možda ni sam nije svjestan. Iako vaša veza za sada ne pati previše zbog toga, u budućnosti bi se problem mogao povećavati i vas ostaviti u razočarenju. Mama je jedna i mnogim je sinovima to misao vodilja kroz život. Budite pametni i pokušajte primiriti situaciju koliko god je moguće, izgradite s njom odnos i dokažite da ste vrijedni njezina sina. Pod svaku cijenu izbjegavajte svađe jer biste se mogli naći na poraženoj strani.

 


 

Zanima me da li ću ostati sa osobom rođenom u znaku Riba, a ja sam rođen u znaku Blizanca. Griješio sam, varao sam je s osobom dosta mlađom od mene, a volim ih oba dvije.

Puju

Uništili ste sve što se mogli uništiti, a nekim čudom opet ćete uživati u ljubavi, moguće čak i sa osobom za koju pitate, možda i obje, a možda i nekom trećom. Ne znam kako vam to uspijeva, ali uživajte u situaciji. Jedini savjet koji vam mogu dati je da izaberete što želite i ne upuštate se u dodatne avanture.

 


 

Rođena sam 9.12.1985.... Zanima me ljubav općenito.... hvala..

Moguća je vrlo lijepa ljetna ljubavna priča koja bi mogla i preživjeti vrućine. Osobu ste vjerojatno već i upoznali, moglo bi se raditi o crnokosom, nešto mlađem mladiću. Ne razbijate glavu previše i spustite kriterije kako vas vlastita ozbiljnost ne bi zakinula u lijepim stvarima.

 


 

Od februara sam zaposlena u jednoj stranoj firmi, rastavljena sam od dečka sa kojim sam u dugoj vezi, s obzirom da smo razdvojeni na duzi period jako nam to teško pada. Dečko je predao zahtjev za posao u istoj firmi ali već 3 mjeseca nema ni&ˇta na vidiku. Da li će uspjeti dobiti posao, ili da traži nešto drugo?

Hvala

Veza poprilično pati zbog situacije i dugog perioda rastavljenosti i sada će konačno doći do razrješenja situacije.  Ne vidim nužno premještaj u vašu firmu, ali vidim veliku promjenu koja će biti pozitivna u ljubavnom smislu za vas.  Otvorit će se više prilika pa bi on mogao dobiti posao i negdje bliže ili bi čak vi mogli napraviti kakav drastičan potez. U svakom slučaju, razmišljajte realno i odluke donosite oboje bistre glave jer bi vam se u protivnom sve moglo izjaloviti.

 


 

Sviđa mi se kolega s posla pa me zanima da li on osjeća nešto prema meni?

Srdačan pozdrav i unaprijed zahvaljujem

Suzy

Nedvojbeno je da vam se jako sviđa, kao i da on ima osjećaje prema vama, no vaša trenutna situacija je zapetljana i trebati ćete prvo to riješiti.  Nedostaje vam hrabrosti i odlučnosti pa se dodatno ukopavate. Doći će do velike promjene na tom polju, pretpostavljam prekida veze ili čak rastave braka i tek tada moći ćete se posvetiti sebi i traženju ljubavi.

 


 

Hoće li konačno ove godine moja poslovna situacija postati stabilna?

Čest je slučaj da ljudi u situacijama financijske nesigurnosti posežu za privlačnim ponudama lake zarade. Nipošto ne nasjedajte na takve stvari. Pametna ste osoba, poslušajte svoju intuiciju i vjerujte u sebe. Imate li na umu neki vlastiti projekt, dobro ga razradite prije no što se upustite u dodatni trošak. Ne možete mnogo učiniti, ali ako ne postupite ishitreno, situacija će se sigurno okrenuti u vašu korist.

 


 

Poštovana...

Zanima me postoji li ljubav između mene i osobe rođene u znaku Lava?

Vi pod ljubavlju podrazumijevate sigurnost, on fizičku strast, a ukoliko oboje pristanete na nešto između, smiješi vam se uspjeh. Situacija je takva da kada ste zajedno stvari odlično funkcioniraju i nikada nije dosadno. Možda previše želite definirati osjećaje, a zapravo biste se trebali prepustiti, biti spontani i uživati. Radite ono što želite, a ne morate, i iznenaditi ćete i samu sebe.

 


 

Imala sam šestogodišnju vezu s jednim Vodenjakom, prekinuli smo u 11. mjesecu 2011 g. Molim vas, da li ćemo opet obnoviti vezu i kad? Da li me još uvijek voli? Što da radim?

Moglo bi doći do obnove veze, no problem bi mogao ležati u tome što ćete vi u nju stupiti vrlo sigurno s ozbiljnim namjerama za budućnost te se prilagoditi koliko god je moguće njemu, i pritom zanemariti sebe. Njegov će stav biti drugačiji, on je nepromišljen i cijeni svoju navodnu slobodu više od ljubavi, što bi moglo rezultirati razočarenjem. Savjetuje vam se da ne brzate s odlukom i na koncu napravite ono što je najbolje za vas. Do ispunjenja neke davne želje svakako će doći, ali važno je da ostanete svoji.

 


 

Imam jaku čudnu situaciju doma, između moje kćerke iz prvog braka, te supruga i mene. Hoću li uspjeti održati svoj brak?

N.

Uspjet ćete zadržati svoj brak. Mnogo ćete još morati istrpjeti zbog toga, premda to više radite zbog želje za sigurnošću nego iz ljubavi. Na kraju ćete možda ostati razočarani, stoga razmislite isplate li se tolike žrtve.

 


 

Zanima me hoću li sresti muškarca s kojim ću doživjeti uzajamno razumijevanje i ljubav?

Hvala unaprijed!

Nela

Mogli biste, i to uskoro. Čak biste se mogli i naivno zaljubiti, prepustiti se ljubavnom zanosu pa se kasnije razočarati jer muškarac nije onakav kakvog ste zamislili. Vi ste žena puna ljubavi i nesebični ste u njenom davanju, ali ne pretjerujte s time, barem ne u početku. Upoznajte osobu i polagano gradite povjerenje, pa ćete s vremenom ostvariti trajnu i stabilnu vezu.

 


 

Rođena sam 29.06.1974, a viđam se s muškarcem s koji je u dugoj vezi. Interesira me da li će on prekinuti svoju vezu kao što stalno obećava, tj. imam li s njim budućnost?

Dinka

Vidim da zaista volite tog muškarca, ali dosadio vam je status kakav zasada imate u njegovom životu. Želite više i ozbiljnije, ali za to će vam trebati još mnogo živaca. On je vrlo tvrdoglava osoba i reagira ponekad burno, ali drži se svojih načela i ako do sada nije prekinuo vezu da bi bio sa vama, vjerojatno neće ni uskoro. Možete ostati ucviljeni i kriviti zlu sudbinu zbog takve situacije, a možete i učiniti nešto. Objasnite mu svoju situaciju i riskirajte malo za svoje dobro, ali ne uplićite se, naravno u neke prljave igre.

 


 

Da li ću ikada dobiti dobitak na igri na sreću? Ako budem, kojoj? I kada?

Niste u dobroj situaciji, ako ulažete u neki posao, investiciju, pripazite, ili jednostavno se zasad suzdržite od većih ulaganja. Ne vidim nikakav dobitak za sada. Pronađite bolje rješenje iz izlaska iz svojih problema, ali nipošto se nemojte upuštati u mutne poslove i neprovjerene investicije.

 


 

Mene zanima hoću li se rastati sa suprugom i kakva mi je ljubavna situacija? unaprijed hvala, srdačan pozdrav

Suzy

Rastava je izgledna, no sve su opcije još otvorene. O tome kako sada razriješite probleme, svađu, nesuglasice, ovisit će vaša budućnost. Uvijek ste bili predana supruga i ne preispitujte to zbog trenutne nesigurnosti. Ljubavnu situaciju u budućnosti nemoguće je promatrati dok se ne razriješi ova sadašnja jer o njenom ishodu ovisi sve ostalo.  

 


 

Rođena sam u Makedoniji. Zanima me da li ću dobiti novac koji očekujem? Marija

Nema vidljive naznake novčane isplate u skorašnje vrijeme, ali stvari će se razriješiti povoljno za vas.

 


 

Zanima me hoće li se moja financijska situacija popraviti i kada?

Snježana

Počnite slušati vlastitu intuiciju i općenito više vjerovati u sebe po pitanju nekih poslovnih i financijskih odluka. Nipošto ne zanemarujte obitelj zbog svoje zabrinutosti jer bi to moglo opasno zakomplicirati odnose. Pripazite da vas jedna zrelija ženska osoba ne izigra, ne investirajte nesigurno i ne vjerujte pričama o lakoj zaradi. Vrlo je bitno da slušate svoju intuiciju, neće vas prevariti. Financijska situacija vam je zasad teška i morati ćete se ipak strpjeti još neko vrijeme.

 


 

Da li ću pronaći muškarca svog života i kada? Rođena sam 20.05.1980.

Hvala unaprijed!

S.Z.

Uživate u flertu i avanturama, no, traži li se istinska ljubav, stvarima valja pristupiti drugačije. Nemojte se zaletavati u stvari i bitu djetinjasti, pogotovo ako su vas takve stvari u prošlosti skupo koštale. Prestanite tražiti ljubav na krivim mjestima. Ne vidim konkretnog muškarca u budućnosti, ali u budućnosti vidim ljubavnu sreću čije ostvarenje je moguće ako budete iskreni prema sebi. Radi se o kraćem vremenskom periodu, dakle o nekoliko tjedana.

 


 

Rođena sam 02.01.1992.. Interesuje me da li ću biti u vezi s osobom koja mi se sviđa. Hvala!

Prisutna je jaka privlačnost koja bi mogla dovesti do veze ako reagirate na vrijeme. Premda budućnost ne ukazuje na neku čvrstu zajednicu, te se stvari daju promijeniti ukoliko pristupite jedno drugom malo ozbiljnije. Kako god se situacija odvijala, vi ćete iz svega izađi zadovoljni i zreliji, stoga ne brinite se i uživajte.

 


 

Poštovana,

namjeravam poslati roman na književni natječaj, pa me zanima hoću li pobijediti? Natječaj počinje, otprilike, u 8. mjesecu, a rezultati bi se trebali znati negdje u 11. mjesecu.

Hvala lijepa

Novčana nagrada i priznanje svakako su vrlo lijepa motivacija i trebali biste pokušati. Nemojte da vam se dogodi kao u onom vicu sa Mujom i lutrijom - ako hoćeš dobiti, uplati. U bliskoj budućnosti karte ukazuju na financijski uspjeh i sretne okolnosti. Naglašena je i dobra suradnja, dakle, svi preduvjeti su tu. Nemojte se suludo zanositi, natječaji su vrlo prevrtljivi, ali imajte vjere u sebe i svoj roman i nemojte nipošto odustajati.

 


 

Zanima me ljubav, da li će uskoro naići muškarac sa kojim ću ostvariti ozbiljnu vezu, jako sam usamljena i pitam se što sa mnom nije u redu? Da li ću uskoro pronaći ljubav, da li ću se udati?

Jelena

Karte su više usmjerene na vas nego na muškarca kojem se nadate što znači da ćete se morati pozabaviti sobom kako biste bili sretniji. U budućnosti je vidljiva ljubav, sreća i ostvarenje želja, ali nekako su suzbijene. Sa vama je sve u redu, riječ je jednostavno o okolnostima i zaista manjku prilika koje su vam se ukazivale na ljubavnom planu, ponajprije zato što ne pristajete na bilo što, i to je dobro. No, nesigurnost koju zbog svega nosite sa sobom blokira vas i udaljava od drugih. Pronađite sreću u sebi i sve ostalo će vam se početi otvarati.

 


 

Rođena sam 07.04.1969. u Zagrebu. Zanima me da li me voli muškarac, koji se nakon vrlo ozbiljnih namjera pomalo udaljio, kakav je njegov odnos prema našoj vezi i da li ćemo ostati zajedno.

Njegova početna opčinjenost vama polako kopni zbog realnosti koja vas je sustigla u zaljubljenosti. Nezreli pristup vezi očitovao se na sadašnju situaciju, a mogao bi i na budućnost ako se nešto ne poduzme. Vi ste ozbiljniji, sigurniji u sebe i želite isto to u svojoj vezi. On će morati preuzeti kontrolu nad svojim željama i emocijama, a vama ne preostaje ništa drugo ne nadati se da će u tome i uspjeti. Iskoristite svoju racionalnost, iskustvo i ljubav te porazgovarajte sa njim iskreno.

 


 

Rođena sam 27. 10 1983. u vezi sam sa muškarcem koji je rođen 13.01.1960. Što mogu da očekujem od te veze?

Šejla

Postoji značajna nesigurnost s vaše strane, moguće čak i razočarenje. Odlažu se problemi i ne hvata se u koštac sa njima, pa bi bilo dobro zapitati se postoji li nešto što vam u ovoj vezi ne odgovara, a vi izbjegavate to sebi priznati? Želite se osjećati sigurnom, a u suštini vam nedostaje ljubavi. To nisu nepremostivi problemi, ali treba biti iskren prema sebi, prema ovoj vezi i prema svom partneru i ne skrivati što zaista mislite, želite i osjećate.

 


 

Rođena sam 05.08.1969, zanima me ljubavna situacija i financije. Hvala unaprijed, srdačan pozdrav.

U ljubavnom smislu smiješi vam se nova prilika; riječ je o muškarcu kojeg već poznate, mlađem i punom ljubavnog poleta. Premda će postojati sve osnove za sklapanje ozbiljne veze, vi biste se mogli povući. Razlog je što on neće bit tip muškarca kakvog želite. Prihvatite svoje strahove i greške, razriješite ih i krenite naprijed.

Što se financija tiče, situacija će još neko vrijeme biti loša. Ukoliko tražite posao, prilika će biti malo, ali u doglednoj budućnosti, ne tako dalekoj, kriza bi se trebala riješiti i to više no povoljno. Moguće je da ćete se i sami odvažiti na neki posao. Dakle, budite strpljivi i sve će doći na svoje.

 


 

Rođena sam 03.01.1968.g u Sarajevu. Da li ću uskoro upoznati nekog muškarca ili ću ostati u staroj vezi?

Trenutna situacija vam je vrlo pogodna, ali ne u ljubavnom smislu već u materijalnom. Moguć je prekid sadašnje veze i upoznavanje novog muškarca koji će pružiti mnogo više ljubavi i strasti od sadašnjeg. Međutim, donesete li sada kakvu odluku, o prekidu ili slično, ona će biti suviše ishitrena i nepovoljna. Zato je bolje opustiti se i dopustiti vremenu da pokaže svoje. Vama je ljubav izrazito bitna, partnerstvo također, i trebate više od puke stabilnosti te je normalno da vam sadašnja veza pati ukoliko toga nedostaje. Zapitajte se iskreno, volite li vi čovjeka sa kojim ste trenutno?

 


 

Rođena sam 7.11.1976. i u vezi sam sa muškarcem koji je rođen 3.11.19 82. Interesuje me kakva nam je budućnost, budući da smo trenutno u krizi. Hvala

U kartama i nije vidljiva toliko pogubna kriza, koliko nesigurnost, tromost veze i nesrazmjer u željama. Ne možete pronaći zajednički jezik ili vam se ciljevi razilaze. Nije riječ u razlici u godinama, to je problem koji je riješen, premda možda sad opet postaje aktualan, veći problem leži u mrtvoj točki u kojoj ste se našli. Jedan od vas želi nešto ozbiljnije, a drugi smatra da nije još vrijeme za to. Takva situacija mogla bi dovesti do neželjenih posljedica, čak i prevara, pa je važno sjesti i porazgovarati kako dalje. Budućnost ne nosi nužan prekid, ali ona je upitna dok se trenutni problemi ne razriješe.

 


 

Poštovana, molim Vas za pomoć! Da li postoji šansa za emotivnu vezu sa momkom rođenim 20.3.1990. te kako da ja svojim ponašanjem doprinesem našem kvalitetnijem odnosu? Imam osjećaj da snosim veći dio krivice za propuštene prilike, a htjela bih sad da spasim stvari. Da li postoje emocije s njegove strane ili ga više ne zanimam?

Potrebno mu je dati vremena, nalazite se u situaciji na koju ne možete bitno utjecati. Što je bilo, bilo je, i unatoč tome što se sada zaista kajete, stvari koje su se dogodile on trenutno promatra kao svojevrsnu izdaju ili prijevaru. To ne znači da je to konačno, štoviše, uskoro bi moglo doći do prilike za poboljšanje veze. Važno je tada ne postupati krivo, točno definirati svoje emocije i biti posve sigurni u njih. Kada dođe vrijeme, budite hrabri.

 


 

Rođena sam 2.5.1971. i zanima me da li me voli i da li ću ostati u vezi sa čovjekom rođenim 13.10.1960? Hvala

Pozdrav

Premda vam se taj muškarac čini dobrim i u njemu vidite mnoge vrline koje vam odgovaraju i kojima se divite, prisutno je određeno razočarenje u njegovu neodlučnost ili manjak hrabrosti u određenim, vama bitnim, životnim stvarima. Voli vas i očito ste se oboje mnogo žrtvovali da budete zajedno, no stvari bi mogao poremetiti mlađi muškarac koji će ući u vaš život. Veza će se time svakako naći u ozbiljnoj krizi koja će se okončati ukoliko budete postupali pametno. Ne reagirajte ishitreno.

 


 

Da li postoji mogućnost veze sa muškarcem u znaku Vage, ja sam u horoskopu Ovan?

Hvala

Ukoliko i dođe do te veze, ona neće biti građena na dobrim temeljima. Čini se kao da više želite izbjeći samoću ili preboljeti nekoga od ranije, ili vam je pak potrebna sigurnost, nego što uistinu želite tog muškarca. Stvari će se odvijati sporo i ostati nedorečene, teško ostvarive. Dobra je stvar što vam neće biti dosadno, jer otvorit će se brojne druge mogućnosti na ljubavnom polju.

 


 

Da li ću se udati za čovjeka koji je rodjen 19.07.1973. Prosio me je, a ja sam bila neodlučna. Plaši me njegova neodlučnost

Ministarka

Premda vas muškarac voli, ova veza ne čini se pravom za vas, pa tako ni za ulazak u brak. Zbog moguće, doduše već preboljene prevare iz prošlosti, u vezi tražite više sigurnosti i to je možda razlog vaše neodlučnosti. Čini se da vas ova veza pomalo sputava i ne osjećate se potpuno svojima u njoj, a to nisu temelji za dobar brak. Preispitajte dobro sebe, svoje osjećaje i želje prije nego što se odlučite za bilo kakav sljedeći korak u vezi.

 


 

Hoću li upoznati nekoga ili već imam nekoga tko je zaljubljen u mene?

Girl

Ako ste i od ranije skloni lakomislenosti u ljubavi, vrijeme je da se okanite takvih običaja. Čini se kako vas jedan muškarac jako želi, ali neće biti mnogo ljubavi u takvoj vezi, štoviše, mogla bi biti nepovoljna za vas. Vrlo ste ranjivi pa ne dopustite sebi da ulijećete u bilo kakve veze samo da ne budete sami. Procijenite dobro osobu i situaciju prije nego što se prepustite osjećajima.

 


 

Zanima me budućnost i da li me vara čovjek rođen 29.05.72?

Senada

Više od prevare vidljiv je vaš strah od iste koji je poprilično jak, čak i blokirajući. Nema naznaka da vas vaš partner vara, a razdoblje mogućih nesuglasica i emocionalne boli privodi se kraju. Budućnost je pred vama izrazito lijepa, karte ukazuju na sklad, osobno zadovoljstvo i mnogo ljubavi, ali vrlo je bitno da trenutnoj situaciji pristupate racionalno i ne dopustite da vas izjeda neutemeljena ljubomora.

 


 

Da li ću pronaći muškarca svog života i kada? Hvala unaprijed

Bojana

Čini ste da se prošli kroz teško ljubavno razdoblje, moguće čak i doživjeli krah neke ljubavne veze, ali pozitivizam koji niste izgubili izvlači vas iz samosažaljenja. Već u bližoj budućnosti biste mogli upoznati muškarca koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Riječ je o zrelom, zabavnom čovjeku, pomalo pustolovnom. Prepustite li se osjećajima nepromišljeno kasnije biste mogli žaliti, stoga razbistrite glavu prije no što se upustite u išta, ali, svakako, uživajte.

 


 

DNEVNI HOROSKOP

ODABERITE ZNAK
 • Ovan

  21. 3. - 19. 4.

   

  Pazite se obiteljskih svađa. Ne govorite u ljutnji stvari koje ne mislite. Uživat ćete u uređenju stana ili ...

 • Bik

  20. 4. - 21. 5.

   

  Zabavljat će vas izlasci i putovanja. kraći izlet donosi vam sudbonosno poznanstvo.

   

  Najbolji ...

 • Blizanci

  22. 5 - 21. 6.

   

  Previše ćete trošiti. Netko od ukućana će vas na to upozoriti, no smatrat ćete da nije u pravu iako će stanje ...

 • Rak

  22 .6. - 22. 7.

   

  Zaljubljivi ste i spremni za novu vezu. Osoba koja se pojavi u vašem životu mogla bi u njemu dugo ostati.

  ...

 • Lav

  23. 7. - 22. 8.

   

  Svladat će vas umor. Izbjegavat ćete obaveza i druženja i vrijeme radije kratiti odmaranjem uz tv-program.

  ...

 • Djevica

  23. 8. - 22. 9.

   

  Steći ćete nove prijatelje i družiti se s osobama koje će na vas vršiti pozitivan učinak. Netko će vam pružiti ...

 • Vaga

  23. 9 - 22. 10.

   

  Česte svađe s članovima obitelji rezultirat će nervozom. Pazite se ishitrenih riječi i postupaka.

   

  ...

 • Škorpion

  23. 10. - 22. 11.

   

  U sjajnom ste razdoblju za ljubav. Osoba koju ste nedavno upoznali postaje vam sve važnija i bliža.

  ...

 • Strijelac

  22. 11. - 21. 12.

   

  Pazite na novac i ne kupujte gluposti. Ovo nije vrijeme za ekstravagantno ponašanje. Čuvajte novčanik i ...

 • Jarac

  22. 12. - 20. 12.

   

  Ako ste željni pažnje, netko će vam prići i pozvati vas na kavu. Prihvatite poziv jer nikad ne znate što se ...

 • Vodenjak

  20. 1. - 19. 2.

   

  Očekuje vas gomila obaveza. Nećete moći predahnuti, što će kod mnogih dovesti do stresa i nervoze.

   

  ...
 • Ribe

  20. 2. - 20. 3.

   

  Nova ljubav je na pomolu. Otvorite se prema novim iskustvima i prigrlite sve prilike koja vam se ukažu.

  ...

SRETAN ROĐENDAN

Please add some slide to the slider!

PRETRAGA

ODABERITE ZNAK

Doznajte više o svom horoskopskom znaku

LJUBAVNO SLAGANJE

Provjerite kako se slažete s ostalim znakovima horoskopa
 • Ovan u ljubavi

  Ovan u ljubavi

  Ovan je temperamentna i energična osoba koja otvoreno pokazuje svoje osjećaje. S njima partner uvijek zna na čemu je, a najbolje se slaže sa znakovima koji su, poput njega, strastveni, ...

 • Bik u ljubavi

  Bik u ljubavi

  Bikovi su senzualne i putene osobe koje znaju uživati u životu. U vezama traže stabilnost i sigurnost pa bi njihov idealan partner trebao biti pouzdana osoba na koju se mogu osloniti.

  ...

 • Blizanci u ljubavi

  Blizanci u ljubavi

  Nemirni Blizanci traže uzbuđenja i izazove pa je s njima nekad teško pratiti korak. Njihov idealan partner trebao bi im ujedno biti i najbolji prijatelj te idealni sugovornik.

  Doznajte ...

 • Rak u ljubavi

  Rak u ljubavi

  Nježne i osjetljive Rakove lako je povrijediti, stoga im je potreban obziran partner koji im neće prigovarati zbbog čestih promjena raspoloženja. Rakovi se žele osjećati voljenima pa im ...

 • Lav u ljubavi

  Lav u ljubavi

  Lav je velikodušna osoba koja otvoreno pokazuje osjećaje. Privlače ga popularne i društvene osobe s kojima se može dobro zabaviti, a potreban mu je partner koji će ga cijeniti i diviti mu se.

  ...
 • Djevica u ljubavi

  Djevica u ljubavi

  Skromne i povučene Djevice u ljubavi su pomalo sramežljive pa im je teško pokazati svoje prave osjećaje. Treba im netko tko će ih razumjeti i u svemu ih podržavati.

  Doznajte kako se ...

 • Vaga u ljubavi

  Vaga u ljubavi

  Šarmantne Vage poželjni su partneri u čijem se društvu svatko osjeća ugodno. Treba im partner koji će ih ohrabrivati i neće ih pokušavati ljubomorno vezati za sebe.

  Doznajte kako se Vaga ...

 • Škorpion u ljubavi

  Škorpion u ljubavi

  Strastveni Škorpion u ljubavi ide na sve ili ništa pa mu treba osoba koja će ga moći pratiti. Potreban mu je partner koji će uvijek biti uz njega i koji mu neće davati povoda za ljubomoru.

  ...

 • Strijelac u ljubavi

  Strijelac u ljubavi

  Strijelci ne vole posesivne i ljubomorne osobe koje će ih pokušati vezati samo za sebe. Ovim avanturistima odgovaraju partneri koji će ih voljeti takve kakvi jesu, bez da ih pokušavaju ...

 • Jarac u ljubavi

  Jarac u ljubavi

  Opreznim Jarcima treba mnogo vremena da se opuste u ljubvanim vezama. Od partnera očekuju ozbiljnost, odgovornost i pouzdanost, što i sami nude u vezama.

  Doznajte kako se Jarac slaže ...

 • Vodenjak u ljubavi

  Vodenjak u ljubavi

  Otkačeni Vodenjaci vole osobe uz koje mogu biti ono što jesu. Žele partnera koji će im biti najbolji prijatelj, osobu s kojom će se moći dobro zabavljati i koja im neće prigovarati što imaju ...

 • Ribe u ljubavi

  Ribe u ljubavi

  Osjetljive Ribe žele uza sebe partnera koji će ih voljeti i paziti. Vjeruju u istinsku ljubav i u stanju su podnijeti mnoge žrtve ako su uvjereni da je njihova veza ono pravo.

  ...

Značenja tarot karata

Doznajte značenja tarot karata i njihov utjecaj na vaš život
 • Papa

   

  Papa

  Nastava, škola, blagoslov, ritual, brak (Bik)

   

  Papa predstavlja tradicionalne vrijednosti i moralni razvoj. On je mudar učitelj ili savjetnik na putu u potrazi za duhovnom istinom. Opisan kao vjerska figura u svečanom ruha, on tumači božanski zakon i teološko učenje. Iako ova karta implicira da je povezan s crkvom, Papa ne označava samo organizirane religije, već i općeniti sve skupine i institucije, kao što su škole, klubovi, društva - svaka organizacija s dodijeljenim odgovornostima. Papa je simbol za pravila, proceduru, red i strukturu. Negativno, označava dogmatizam i neprilagodljivost.

   

 • Kolo sreće

   

  Kolo sreće

  Neočekivana promjena, sreća, postajete gospodar vlastite sudbine (Jupiter)

   

  Kolo sreće simbolizira ciklus života, pobjede i gubitke, uspone i padove, neočekivanu sreću, napredak i zastoje, uspjeh i neuspjeh - dvojnost stvari. Predstavlja proboj, sretan set okolnosti, prilike, iznenađenja, brzu promjenu, nagovještavajući sreću i poticanje razvoja. Ova karta predstavlja naše otkrivanja životnih ciklusa i obrazaca, otkriće naše svrhe u životu, te spoznaju da ništa nije vječno. U negativnom kontekstu, karta ukazuje na neuspjeh, nesreću, kockanje, pogoršanje situacije.

   

   

 • Smrt

   

  Smrt

  Pretvorba, razdvajanje, gubitak, oslobođenje, revolucija (Škorpion)

   

  U početku bezimena, karta Smrt vrlo rijetko doslovno znači smrt. Umjesto toga, ona je slika duboke preobrazbe, kraj jednog ciklusa i prijelaz u novo stanje. Smrt simbolizira naglu i neizbježan promjenu, smrt starog sebe, tako da možemo razviti novu svijest. Iskustvo može biti bolno, a često se možemo opirati promjenama. Ipak, prihvaćanje i prepoznavanje nužnosti završetka nas oslobađa i omogućuje korjenite promjene, ponovno rađanje i obnavljanje. Negativna interpretacija karte je depresija zbog ignoriranja činjenice da je nečemu kraj, raspad odnosa, opsesija i stagnacija.

   

 • Čarobnjak

   

  Čarobnjak

  Rad, novi početak, aktivnost (Merkur)

  Čarobnjak predstavlja nekoga tko je u stanju ostvariti ciljeve uz pomoć svojih kreativnih sposobnosti i vještina. Čarobnjak simbolizira početak nečega novoga, a u tom je trenutku sve moguće. On označava početak novog odnosa, rođenje nove ideje ili kreativnog projekta, odnosno financijske strategije. Čarobnjak je samouvjerena osoba koja može ostvariti svoj puni potencijal fokusiranjem pozornosti i energiju. S negativne strane, Čarobnjak predstavlja egoizam, izdaju ili manipuliranje drugima zbog osobne koristi.

   

   

 • Kula

   

  Kula

  Iznenadna promjena, ponos, oslobođenje (Mars)

   

  Ova karta nas uči da ni fizičke ni emocionalne strukture koje gradimo nisu trajne i stabilne, već se mogu odjednom raspasti, unatoč našim naporima da to izbjegnemo. Kula nam ukazuje da moramo promijeniti stara uvjerenja i vrijednosti, prestati gajiti iluzije, održavati nezdrave odnose i stari način života. Nagla promjena pomaže nam da se suočimo s nepoznatim, tjera nas da krenemo naprijed i oslobađa nas od društvenih konvencija, nakon čega možemo otkriti svoju svrhu u životu. Neprihvaćanje neizbježnih promjena donosi negativne posljedice, a to su gubici, bol i stagnacija.

   

 • Luda

   

  Luda

  Otvorenost za sve mogućnosti, putovanje, potraga (Uran)

   

  Luda je karta bez broja, a obično se nalazi na početku ili kraju glavne Arkane, te prikazuje naše iskustvo učenja kroz život od početka do kraja. Luda označava potencijal i sposobnosti, put prema samospoznaji. Luda je u isto vrijeme i uplašena i željna avanture, naizgled je otvorena za sve mogućnosti, ali i svjesna opasnosti na putu. Iracionalni impulsi, ludosti i loše procjene samo su neki od negativnih aspekata ove karte. Na kraju svog putovanja, Luda je naučila životne lekcije i svjesna je svoje uloge.

   

 • Svijet

   

  Svijet  

  Cilj, realizacija, putovanja, ispunjenje (Saturn)

  Ovo je jedna od najsretnijih karata jer je simbol onoga što možemo postići. Označava kraj jednog ciklusa i početak drugog. Sreća i ispunjenje. Ova karta daje nam snagu i volju da ostvarimo ciljeve i spremno i odvažno zakoračimo u novu avanturu. Spremni smo za promjene i svjesni svega, znamo da je važno biti hrabar. Sretan početak ljubavne veze, porast popularnosti i priznanje za uloženi trud.

   

   

 • Vrag

   

  Vrag

  Materijalizam, seks i novac, laži (Jarac)

   

  Vrag predstavlja našu tamnu stranu, sve ono s čime se izbjegavamo suočiti. Povezuje se sa seksualnošću, iracionalnošću, opsesijom i ovisnostima. Ukazuje na održavanje nezdravih odnosa, ovisničko ponašanje, prekomjernu vezanost za materijalne stvari i opsjednutost moći. Ova karta naglašava potrebu da prihvatimo svoju tamnu stranu kao dio sebe, jer je suočavanje s vlastitim nedostacima put do slobode i sreće. U negativnim situacijama, Vrag označava pretjeranu ambiciju, krutost i zlouporabe ovlasti, kako u poslovnom, tako i u emocionalnom smislu.

   

 • Car

   

  Car

  Aktivnost, odgovornost, kompetentnost, vodstvo (Ovan)

   

  Carica predstavlja majčinsku figuru, a car očinsku figuru. On vlada mudro, održavajući red, autoritet, moć i kontrolu. Car utjelovljuje materijalni svijet, strukturu i red, te uravnotežuje caričine emocije. Podsjeća nas da racionalno razmišljanje, jaka volja i neustrašivost donose uspjeh. On stvara i gradi materijalne stvari, obitelj i zajednicu. Na emocionalnoj razini ova karta simbolizira potvrdu utvrđenih osjećaja, učvršćivanje veza i samopoštovanje. U negativnom značenju, ova karta može značiti despotizam, tiraniju i ometanje bilo kakvog napretka.

   

 • Sud

   

  Sud

  Presuda, uskrsnuće, ozdravljenje, glazba, dobra vijest, otkrivenje (Pluton)

   

  Ova karta predstavlja Sudnji dan ili poziv na buđenje. Budući da jedan ciklus dolazi kraju, moramo se pripremiti za novu fazu u našem razvoju jer nas budućnost čeka. Sad je vrijeme kada napori u prošlosti donose pozitivne rezultate, kada možemo žeti nagrade, kada smo shvatili da idemo u novom smjeru i prepoznajemo naš pravi poziv. U pozitivnom smislu, karta Sud nas podsjeća da kroz iskrenost i refleksiju možemo shvatiti gdje smo pogriješili na našem putu. Moramo naučiti oprostiti sebi sve greške iz prošlosti kako bismo ponovno uspostavili osjećaj vlastite vrijednosti i postignuća. Smješten u negativnom kontekstu, Sud simbolizira neodlučnost, strah od promjena, kajanje i žaljenje.

   

 • Obješeni čovjek

   

  Obješeni čovjek

  Prihvaćanje, refleksija, pažljivost, smirenost, žrtva (Neptun)

   

  Obješeni čovjek je uznemirujuća, misteriozna karta, jer simbolizira preokret naše životne situacije, sve kontradikcije s kojima se suočavamo u životu. Iako se doima ograničenim i bespomoćnim, Obješeni čovjek izgleda mirno i opušteno. Karta ukazuje na prihvaćanje nove situacije, razmišljanje i spokoj. Duboko zamišljen, čini se da je dosegao višu svijest. Puštajući i odustajući, iako bolno, jedini je način da prevladamo ograničenja i u konačnici postanemo slobodna, samosvjesna bića. U negativnom okruženju ova karta sugerira manipulaciju, pasivnost, beskorisnu žrtvu i apatiju.

   

 • Zvijezda

   

  Zvijezda

  Sklad, obilje, velikodušnost, poniznost (Vodenjak)

   

  Ovo je iznimno pozitivna karta, koja nam daje nadu i inspiraciju. Zvijezda je simbol naše vjere u budućnost i govori da idemo u pravom smjeru. Zvijezda ukazuje na svijetlu budućnost i daje nam snagu potrebnu kako bismo proširili naše znanje i razvili se emocionalno i duhovno. Pruža nam osjećaj zaštite, nadahnuće i radost te nas potiče da razvijamo svoje talente kako bismo postigli ideale. Čak i u nepovoljnoj situaciji, ova karta donosi pozitivan konačan ishod.

   

   

 • Kočija

   

  Kočija

  Pobjeda, uspjeh, završetak (Rak)

   

  Kočija simbolizira entuzijazam, natjecanje i trijumf. Uspjeh i pobjeda se postižu primjenom svih raspoloživih sredstava - fizičkim, duhovnim i intelektualnim. Kočija simbolizira pozitivnu stranu osobe, balansira proturječne emocije, označava prevladavanje prepreka uz napor, vodi do transformacije i samospoznaje. S negativne strane, ukazuje na pomalo iktatorski pristup, nesmotrenost, i ekstremnu ambicioznost.

   

   

 • Sunce

   

  Sunce

  Radost, prijateljstvo, jedinstvo, stabilnost, bratska ljubav (Sunce)

   

  Karta Sunce je simbol za očinsku, mušku energiju, kozmičkog oca i bratsku ljubav. Budući da je Sunce primarni izvor života, svjetlosti i topline, ono osvjetljava tamu pa možemo jasno vidjeti naš put. Kao rezultat toga, možemo lakše spoznati što nam je činiti. Sunce opisuje energiju, dobro zdravlje, muževnost, priliku, velikodušnost, samopouzdanje, uspjeh, brak, djecu i materijalno bogatstvo. Sunce nam daje povjerenje i jača samopouzdanje, pa možemo biti sigurni da ćemo biti uspješni u svim našim naporima, bilo u duhovnom, materijalnom ili emocionalnom smislu. Negativne strane ove karte su bahatost, taština i lažno predstavljanje.

   

 • Snaga

   

  Snaga

  Neočekivana promjena, sreća, postajete gospodar vlastite sudbine (Jupiter)

   

  Ova karta pokazuje da fizička snaga tek u kombinaciji s nježnošću postaje prava sila. Ona simbolizira unutarnju snagu, odlučnost da se prevladaju prepreke, samospoznaju i samodisciplinu. Karta nas uči da budemo odgovorni, jer isključivo tako možemo prevladati teškoće. Ova karta ne predstavlja samo fizičku snagu, već i moralnu i emocionalnu. Strpljenje, suosjećanje, prihvaćanje drugih i toleriranje nesavršenosti (u sebi i drugima) osobine su kompletne osobe. Negativne karakteristike ove karte su zlouporaba moći, agresivnost i netrpeljivost.

   

 • Pustinjak

   

  Pustinjak

  Buđenje, prosvjetljenje, kriza, izolacija (Djevica)

   

  Ova karta simbolizira meditaciju, razmišljanje i samoću, mudrost kroz snove i intuiciju. Ukazuje na mir i strpljenje, kojima se postiže zrelost, i na koncu dolazi do duhovne spoznaje. Pustinjak također opisuje duhovnog vođu, poslodavca koji ima svrhu, savjest i mudrost. Zrela osoba, Pustinjak na pokazuje kojim putem da idemo, te nas uči da uzmemo dovoljno vremena za razmišljanje i planiranje. U negativnom smislu, ova karta može ukazivati na izolaciju, nedostatak komunikacije, netoleranciju, krize i sumnje.

   

 • Velika svećenica

   

  Velika svećenica

  Receptivnost, pasivnost i potencijal, znanje, tajne (Mjesec)

  Ova je karta simbol nesvjesnog, duhovne snage i razumijevanje viših istina kroz snove i intuiciju. Visoka svećenica posjeduje snažnu intuiciju i nastoji stvoriti unutarnju ravnotežu. Zavirite duboko u sebe i vjerujte svom osjećaju, a odluke donosite na temelju intuicije. Visoka svećenica također može predstavljati platonsku ljubav, stanku u procesu koji se napreduje ili čak zastoj, izazivajući sumnje i zbunjenosti.

   

   

 • Umjerenost

   

  Umjerenost

  Pružanje pomoći, ozdravljenje, koncentracija, umjerenost (Strijelac)

   

  Karta Umjerenost naglašava potrebu da primirimo strasti i niske nagone kako bismo održali sklad u odnosima. Uči na strpljivosti i toleranciji te predstavlja poveznicu između dviju krajnosti (neba i zemlje, muškog i ženskog principa, početka i kraja). U nepovoljnom smislu karta Umjerenost ukazuje na neodlučnost, nestalnost, opsesiju i nedostatak kontrole.

   

 • Carica

   

  Carica

  Ideje, kreativni impulsi, intelekt (Venera)

   

  Carica označava idealnu ženu, arhetip majke. Ona je matrijarhalnih božica, označava plodnost i seksualnost. Ova sretna karta obećava uspjeh ukoliko smo nježni, brižni i strpljivi, no isto tako ukazuje da moramo biti u stanju čekati prvi trenutak. Kao rezultat toga, naporan rad na kraju se isplati, a emotivni odnosi postaju zadovoljavajući. Carica može, u negativnim situacijama, ukazivati na taštinu, nerazvijenu kreativnost, stagnaciju i apatiju.

   

   

 • Pravda

   

  Pravda

  Pravila, predanost, karma (Vaga)

   

  Na temelju spoznaje da je život u konačnici pošten i pravedan, karta Pravda simbolizira ravnotežu, sklad i pravednost u našim životima. Ona predstavlja izbore koje smo napravili, podsjećajući nas da ih temeljimo na planiranju, razmišljanju i racionalnosti. U ljubavnim odnosima, ukazuje na poštenje, poštovanje i odanost, a u profesionalnom životu na esencijalne vrijednosti kao što su profesionalizam, poštivanje utvrđenih procesa i procedura i pridržavanje pravila. U negativnom smislu ukazuje na neravnotežu, hladnoću i destruktivno ponašanje u vezama.

   

 • Ljubavnici

   

  Ljubavnici

  Izbor, odluka, ljubav, komunikacija, nadahnuće (Blizanci)

   

  Ova karta ne prikazuje samo ključne životne izbore, već i ljubavnike, parove, poslovne partnere, braću i prijatelje. Anđeo između žene i muškarca, prikazan na ovoj kartici, simbolizira borbu između osjećaja i razuma ili osjećaja odgovornosti. Ova karta simbolizira izbore koji moraju biti napravljeni kako bi se u konačnici postigla sreća.  Karta ukazuje na neodlučnost, oklijevanje i naše strahove da ćemo donijeti pogrešnu odluku. U najvećem broju slučaja, karta ljubavnici je karta neizvjesnosti.

   

 • Mjesec

   

  Mjesec

  Mašta, snovi, emocije, natjecanje, iluzija (Ribe)

   

  Mjesec u svim njegovim fazama predstavlja svijet snova, iluzija i ​​podsvijesti. Tradicionalno je simbol ženskog i majčinskog principa. Mjesec je ambivalentna karta, a označava nerealno viđenje stvari: istodobno nadahnjuje i straši. Opisuje promjene raspoloženja i neizvjesnost te nas uči da obratimo pozornost na naše snove, suočimo se s našom podsviješću i nosimo se s problemima koje isplivaju na površinu. Mjesec nas ohrabruje da budemo kreativni i maštoviti. U negativnom smislu označava dvosmislenost, zbunjenost, skrivene strahove i prijevare koje mogu dovesti do neuspjeha.

   

NE PROPUSTITE

Pročitajte i ove tekstove
 •  
  U kojem je znaku započeta vaša veza

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: Kako ga zavesti

  ...

   
 •  
  Što nam donosi ulazak Jupitera u znak Jarca

  ...

   
 •  
  Pogreške koje znakovi rade u vezama

  ...

   
 •  
  Najdraži filmovi horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: kako zadržati njegovu pažnju

  ...

   
 •  
  Idealno mjesto za godišnji odmor

  ...

   
 •  
  Prehrana i mršavljenje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Vjernost u Zodijaku: jeste li skloni prevari

  ...

   
 •  
  Godišnji horoskop

  ...

   
 •  
  Tipični muški uleti po horoskopu

  ...

   
 •  
  Koji tv lik opisuje vaš znak horoskopa

  ...

   
 •  
  U kojem biste razdoblju najradije živjeli

  ...

   
 •  
  Kako se zabavljaju horoskopski znakovi

  ...

   
 •  
  Idealno zanimanje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Idealan poklon za horoskopske znakove

  ...

   
 •  
  Feng shui - 10 savjeta za sretniji život

  ...

   
 •  
  Vrline i mane horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  Kako zavode horoskopski znakovi

  ...

   
 •  
  Povratak u stvarnost nakon ljetnog odmora

  ...

   

TRENUTNI POLOŽAJ MJESECA

Virgo
Moon in Virgo
26 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum