Pogreške koje znakovi rade u vezama

 

Prekid veze nikad nije lagan, a odgovornost uvijek leži na oba partnera. Iako raskid nije samo vaša krivica, doznajte koje ste pogreške skloni raditi u vezi pa promislite možete li nešto promijeniti kako biste u budućnosti imali sretniji ljubavni život.

 

 

Ovan

Ovnova samouvjerenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru s vremenom postaje velika smetnja. Ovnovi moraju poraditi na svom egoizmu i naučiti nekad i partnera staviti na prvo mjesto. Trebaju shvatiti da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije također znaju predstavljati problem u vezama, jer se drugima teško nositi s njihovim izljevima ljutnje.

 

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često se znaju zapustiti. Osjećaju se ugodno pa pretjeruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što zna biti neprivlačno. Nekad su previše lijeni za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova poslovična tvrdoglavost. Uistinu, Bikovi su skloni partneru dugo zamjerati pogreške i uporno započinjati iste svađe, što svakome s vremenom dosadi.

 

Blizanci

Blizanci su skloni flertu pa se partner uz njih može osjećati nesigurno. Ne odaju dojam stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba osjeća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promjenama mišljenja i raspoloženja također je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih Blizančevih lica izbiti na površinu.

 

Rak

Rakovi često već na početku veze postanu ovisni o partneru, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakoga će prestrašiti. Kad su u vezi, partner postane centar njihovog svijeta, zbog čega se često osjeća kao da ga guše. Uvredljiv je i osjetljiv pa ga je iznimno lako povrijediti. Ne voli započinjati nove stvari i upuštati se nove aktivnosti, stoga život s njim može lako ući u rutinu.

 

Lav

Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živjeti s osobom koja se vrijeđa na svaku sitnicu i koja je spremna danima ne pričati s partnerom zbog uvrijeđenosti. Sami sebi su na prvom mjestu, što s vremenom postane veliki problem. Ne znaju priznati pogrešku, a usto su skloni flertu pa se partner nekad s njima ne osjeća sigurno.  

 

Djevica

Sramežljive i povučene Djevice teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna što uistinu osjećaju. Život s njima zna biti težak jer su suviše kritične i uvijek će svemu pronaći neku manu. Teže za savršenstvom, no ne shvaćaju da trebaju uživati u malim, običnim stvarima. Njihova opsjednutost čistoćom i zdravljem također zna biti vrlo naporna.

 

Vaga

Vagin ljubavni život zna biti kaotičan jer često bira pogrešne partnere, one kojima treba pomagati ili ih popravljati, što nije dobra osnova za vezu. Kad su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujuća je i njihova sklonost flertu. Ne vole svađe pa govore ono što partner želi čuti, što s vremenom može postati problem jer je iskrena komunikacija temelj svake uspješne veze.

 

Škorpion

Škorpioni uvijek idu na sve ili ništa pa s njima nije lako pratiti korak. U vezi postanu ljubomorni i posesivni pa nerijetko guše partnera. Osim toga, tajanstveni su pa voljena osoba uvijek ima osjećaj da im Škorpion nešto krije i da s njima nije potpuno iskren. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovito pretvore u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emocionalne manipulacije.

 

Strijelac

Strijelci su često neosjetljivi i nepažljivi pa povrijede partnera a da toga nisu ni svjesni. Žive za uzbuđenje i akciju, stoga im sve brzo dosadi. Partner osjeća da im stalno mora biti zanimljiv, što zna stvarati pritisak. Ono što je njegov najveći problem u vezama jest potreba da ima potpunu slobodu i samo svoj društveni život, što mnogim njegovim partnerima ne odgovara.

 

Jarac

Jarac je odsutan i distanciran dok ne stekne potpuno povjerenje u partnera, što je dugotrajan proces kojeg malo tko može dočekati. Partner lako postane frustriran što ne za pravu prirodu Jarčevih osjećaja. Nije lako živjeti s melankoličnom osobom koja se oko svega brine, a njegov pesimizam prenosi se i na okolinu. Nisu spontani i opterećeni su poslom pa život s njima zna postati monoton.

 

Vodenjak

Vodenjakova potreba za slobodom i inzistiranje na individualnosti mogu biti iscrpljujuće u vezama pa tako partner nekad ima osjećaj da su Vodenjaku svi važniji od njega. Bogati društveni život mnoge će partnere stvarati ljubomornima, što Vodenjak ne može shvatiti. U nekim slučajevima nedostatak intimnosti i romantike može dovesti do udaljavanja. Naime, voljena osoba uvijek zna što Vodenjak misli, ali nikad ne i što osjeća budući da izbjegava pričati o emocijama.

 

Ribe

Ribe žive u svom svijetu i često idealiziraju partnera, no njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s nesređenim osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju komplicirani ljubavni život, a zbog požrtvovne prirode spremne su mnogo toga otrpjeti, no partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje. 

 

 

DNEVNI HOROSKOP

ODABERITE ZNAK
 • Ovan

  21. 3. - 19. 4.

   

  Pazite se obiteljskih svađa. Ne govorite u ljutnji stvari koje ne mislite. Uživat ćete u uređenju stana ili ...

 • Bik

  20. 4. - 21. 5.

   

  Zabavljat će vas izlasci i putovanja. kraći izlet donosi vam sudbonosno poznanstvo.

   

  Najbolji ...

 • Blizanci

  22. 5 - 21. 6.

   

  Previše ćete trošiti. Netko od ukućana će vas na to upozoriti, no smatrat ćete da nije u pravu iako će stanje ...

 • Rak

  22 .6. - 22. 7.

   

  Zaljubljivi ste i spremni za novu vezu. Osoba koja se pojavi u vašem životu mogla bi u njemu dugo ostati.

  ...

 • Lav

  23. 7. - 22. 8.

   

  Svladat će vas umor. Izbjegavat ćete obaveza i druženja i vrijeme radije kratiti odmaranjem uz tv-program.

  ...

 • Djevica

  23. 8. - 22. 9.

   

  Steći ćete nove prijatelje i družiti se s osobama koje će na vas vršiti pozitivan učinak. Netko će vam pružiti ...

 • Vaga

  23. 9 - 22. 10.

   

  Česte svađe s članovima obitelji rezultirat će nervozom. Pazite se ishitrenih riječi i postupaka.

   

  ...

 • Škorpion

  23. 10. - 22. 11.

   

  U sjajnom ste razdoblju za ljubav. Osoba koju ste nedavno upoznali postaje vam sve važnija i bliža.

  ...

 • Strijelac

  22. 11. - 21. 12.

   

  Pazite na novac i ne kupujte gluposti. Ovo nije vrijeme za ekstravagantno ponašanje. Čuvajte novčanik i ...

 • Jarac

  22. 12. - 20. 12.

   

  Ako ste željni pažnje, netko će vam prići i pozvati vas na kavu. Prihvatite poziv jer nikad ne znate što se ...

 • Vodenjak

  20. 1. - 19. 2.

   

  Očekuje vas gomila obaveza. Nećete moći predahnuti, što će kod mnogih dovesti do stresa i nervoze.

   

  ...
 • Ribe

  20. 2. - 20. 3.

   

  Nova ljubav je na pomolu. Otvorite se prema novim iskustvima i prigrlite sve prilike koja vam se ukažu.

  ...

SRETAN ROĐENDAN

Please add some slide to the slider!

PRETRAGA

ODABERITE ZNAK

Doznajte više o svom horoskopskom znaku

LJUBAVNO SLAGANJE

Provjerite kako se slažete s ostalim znakovima horoskopa
 • Ovan u ljubavi

  Ovan u ljubavi

  Ovan je temperamentna i energična osoba koja otvoreno pokazuje svoje osjećaje. S njima partner uvijek zna na čemu je, a najbolje se slaže sa znakovima koji su, poput njega, strastveni, ...

 • Bik u ljubavi

  Bik u ljubavi

  Bikovi su senzualne i putene osobe koje znaju uživati u životu. U vezama traže stabilnost i sigurnost pa bi njihov idealan partner trebao biti pouzdana osoba na koju se mogu osloniti.

  ...

 • Blizanci u ljubavi

  Blizanci u ljubavi

  Nemirni Blizanci traže uzbuđenja i izazove pa je s njima nekad teško pratiti korak. Njihov idealan partner trebao bi im ujedno biti i najbolji prijatelj te idealni sugovornik.

  Doznajte ...

 • Rak u ljubavi

  Rak u ljubavi

  Nježne i osjetljive Rakove lako je povrijediti, stoga im je potreban obziran partner koji im neće prigovarati zbbog čestih promjena raspoloženja. Rakovi se žele osjećati voljenima pa im ...

 • Lav u ljubavi

  Lav u ljubavi

  Lav je velikodušna osoba koja otvoreno pokazuje osjećaje. Privlače ga popularne i društvene osobe s kojima se može dobro zabaviti, a potreban mu je partner koji će ga cijeniti i diviti mu se.

  ...
 • Djevica u ljubavi

  Djevica u ljubavi

  Skromne i povučene Djevice u ljubavi su pomalo sramežljive pa im je teško pokazati svoje prave osjećaje. Treba im netko tko će ih razumjeti i u svemu ih podržavati.

  Doznajte kako se ...

 • Vaga u ljubavi

  Vaga u ljubavi

  Šarmantne Vage poželjni su partneri u čijem se društvu svatko osjeća ugodno. Treba im partner koji će ih ohrabrivati i neće ih pokušavati ljubomorno vezati za sebe.

  Doznajte kako se Vaga ...

 • Škorpion u ljubavi

  Škorpion u ljubavi

  Strastveni Škorpion u ljubavi ide na sve ili ništa pa mu treba osoba koja će ga moći pratiti. Potreban mu je partner koji će uvijek biti uz njega i koji mu neće davati povoda za ljubomoru.

  ...

 • Strijelac u ljubavi

  Strijelac u ljubavi

  Strijelci ne vole posesivne i ljubomorne osobe koje će ih pokušati vezati samo za sebe. Ovim avanturistima odgovaraju partneri koji će ih voljeti takve kakvi jesu, bez da ih pokušavaju ...

 • Jarac u ljubavi

  Jarac u ljubavi

  Opreznim Jarcima treba mnogo vremena da se opuste u ljubvanim vezama. Od partnera očekuju ozbiljnost, odgovornost i pouzdanost, što i sami nude u vezama.

  Doznajte kako se Jarac slaže ...

 • Vodenjak u ljubavi

  Vodenjak u ljubavi

  Otkačeni Vodenjaci vole osobe uz koje mogu biti ono što jesu. Žele partnera koji će im biti najbolji prijatelj, osobu s kojom će se moći dobro zabavljati i koja im neće prigovarati što imaju ...

 • Ribe u ljubavi

  Ribe u ljubavi

  Osjetljive Ribe žele uza sebe partnera koji će ih voljeti i paziti. Vjeruju u istinsku ljubav i u stanju su podnijeti mnoge žrtve ako su uvjereni da je njihova veza ono pravo.

  ...

NE PROPUSTITE

Pročitajte i ove tekstove
 •  
  Kako horoskopski znakovi podnose prekid

  ...

   
 •  
  Tipični muški uleti po horoskopu

  ...

   
 •  
  Antihoroskop - tamna strana Zodijaka

  ...

   
 •  
  Feng shui - 10 savjeta za sretniji život

  ...

   
 •  
  Astro financije: Kako raspolažete s novcem

  ...

   
 •  
  Vjernost u Zodijaku: jeste li skloni prevari

  ...

   
 •  
  U kojem je znaku započeta vaša veza

  ...

   
 •  
  Planirajte aktivnosti uz pomoć Mjeseca

  ...

   
 •  
  Povratak u stvarnost nakon ljetnog odmora

  ...

   
 •  
  Idealno zanimanje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Znakovi koji vole božićne blagdane, i par mrzitelja

  ...

   
 •  
  Prehrana i mršavljenje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: Zašto nije nazvao

  ...

   
 •  
  Najveći horoskopski hipohondri

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: Kako ga se riješiti?

  ...

   
 •  
  Što nam donosi ulazak Jupitera u znak Jarca

  ...

   
 •  
  Horoskopski znakovi na putovanju

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: kako zadržati njegovu pažnju

  ...

   
 •  
  Astrološki pokazatelji slave

  ...

   
 •  
  Omiljene aktivnosti na plaži za svaki znak

  ...

   

TRENUTNI POLOŽAJ MJESECA

Virgo
Moon in Virgo
26 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum