Ženski kutak: kako zadržati njegovu pažnju

 

Bikovi vole lijepe žene, ali ne vole one koje su glasne i naporne.

Doznajte što muškarce može odbiti od vas.

 

Ovan

Kako ga zadržati?

Ukoliko igrate isključivo na kartu ljepote, nećete uspjeti zadržati Ovnovu pažnju. On je strastveni muškarac kojemu treba stalno uzbuđenje, a uz sebe ga može zadržati isključivo snažna i samosvjesna žena koja će mu stalno podsticati maštu. Nemojte se zapustiti, održavajte strast seksipilnim donjim rubljem i raznim igricama u krevetu. Neće škoditi ako mu dopustite da misli da je glavni u vezi, čak i ako je to daleko od istine.

 

Bik

Kako ga zadržati?

Bikovi su promišljeni ljudi koji ne vole promjene, stoga jednom kad s vama uđu u vezu, trudit će se svim silama da ona i uspije. Bik ostavlja samo ako nema drugog rješenja. Kako biste zadržali njegovu pažnju, nastojte uvijek biti lijepi i njegovani, a nemojte zanemarivati ni svoje kućanske obaveze. Bik voli ženu koja zna kuhati i s kojom će moći uživati u svim svojim hedonističkim prohtjevima.

 

Blizanci

Kako ga zadržati?

Muškarca Blizanca lako je privući, no veći je izazov zadržati njegovu pažnju. Ovaj vjetropir stalno traži nove izazove i promjene, pa će ga uz sebe zadržati isključivo zabavna i inteligentna žena koja će uvijek biti spremna za akciju. Ukoliko želite da veza s Blizancem uspije, nemojte ga gušiti ljubomorom i propitkivati gdje je i s kim je bio. Dajte mu mnogo slobode i u njemu ćete imati zabavnog suputnika i najboljeg prijatelja.

 

Rak

Kako ga zadržati?

Rak voli kad se partnerica o njemu brine, stoga ga nemojte nikad zanemarivati. Uvijek mu posvećujte mnogo pažnje i pokažite da ga volite, a on će vam zauzvrat biti partner kakvog možete samo poželjeti. Ovaj će vas muškarac uvijek znati obradovati romantičnim izljevima pažnje.

 

Lav

Kako ga zadržati?

Nemojte ga ignorirati, jer bi vaš Lav mogao potražiti pažnju na drugom mjestu. Uvijek ga slušajte i dopustite mu da priča o sebi, a ne bi škodilo ni da ga povremeno hvalite i obasipate komplimentima. Lav želi partnericu koja će ga poštovati i diviti mu se, stoga ga nikad nemojte omalovažavati, a ako zarađujete više od njega, nipošto to nemojte spominjati.

 

Djevica

Kako ga zadržati?

Ovog ćete muškarca zadržati uz sebe ukoliko mu pokažete da ste idealna djevojka, supruga ili majka. Obavljajte redovito svoje obiteljske dužnosti, održavajte stan urednim i nemojte nikad započinjati svađe pred drugim ljudima. Djevica voli da je sve savršeno, stoga ga nikad nemojte gnjaviti zbog njegovih mušica, i dopustite mu da bude perfekcionist. I još jedan savjet, nemojte dozvoliti da vas njegovo gunđanje ubije u pojam, već upamtite da je on jednostavno takva osoba kojoj je žaljenje urođeno.

 

Vaga

Kako ga zadržati?

Ostanite uredni, lijepi i dotjerani i nemojte se nipošto zapustiti. Ovaj muškarac voli lijepe i privlačne ljude, stoga je za održavanje iskre ključno da mu i dalje budete privlačni. Nemojte započinjati svađe bez razloga ili zahtijevati od njega da bude prodorniji i odlučniji. Poželjno je i da mu ne prigovarate ako povremeno bude flertao s drugim ženama, jer je njemu to nasušna potreba.

 

Škorpion

Kako ga zadržati?
Ako želite da vaš Škorpion ostane s vama i nakon početne strasti, morat ćete mu dati do znanja da ste posebni i vrijedni njegove pažnje. Držite do sebe, budite privlačni i seksipilni,  privlačite poglede muškaraca, no istovremeno ga uvjerite da nikome osim njemu ne posvećujete pažnju. Nemojte ga raditi ljubomornim, jer je ovaj muškarac sam po sebi dovoljno sumnjičav, stoga mu ne trebaju igrice i okolišanja. Uspjehu veze pomoći će i ako ste inteligentna osoba koja voli dublje ili mistične teme, a bilo bi poželjno i da mu date dovoljno vremena da se bavi sobom i svojim potrebama.

 

Strijelac

Kako ga zadržati?

Nije ga teško osvojiti, no zadržati ga je već druga priča. Ovaj šarmantni boem uživa u flertu i zabavi, stoga je vjerojatno da će dok se udvara vama istovremeno zavoditi i druge žene. Ako želite da veza sa Strijelcem bude ozbiljna, nemojte mu nikad raditi ljubomorne scene ili pribjegavati emocionalnim ucjenama,. Ne možete ga spriječiti da očijuka s drugim ženama, no ako mu pokažete da to tolerirate, u vama će prepoznati idealnu partnericu s kojom želi provesti život, pa mu nevjera nikad neće pasti na pamet.

 

Jarac

Kako ga zadržati?

Jednom kad uđe u vezu, jarac se teško odlučuje na prekid, što vam ide u prilog. Ako želite da veza s Jarcem potraje, nemojte ni slučajno biti rastrošni i ekstravagantni u upravljanju s novcem. Jarac ništa ne mrzi više od neodgovornih osoba koje se ne brinu za budućnost. Držite do sebe, svog izgleda i nemojte nikad dopustiti da vam kuća bude neuredna.

 

Vodenjak

Kako ga zadržati?

Vodenjaka ćete zadržati uz sebe ako mu budete najbolji prijatelj. Ovaj muškarac od partnerice traži prvenstveno životnu suputnicu, a tek potom ljubavnicu i sve ostalo. Nemojte pokazivati da ste ljubomorni na njegove brojne ženske prijateljice i dozvolite mu da bez vas izlazi van. Vaš će Vodenjak biti ponosan što uza sebe ima tako liberalnu i samopouzdanu ženu, da vas nikad neće pustiti da mu izmaknete iz ruke.

 

Ribe

Kako ga zadržati?

Ovaj muškarac je nepopravljivi romantičar koji se u životu uvijek povodi za osjećajima, stoga se pobrinite da vaš odnos uvijek bude što bolji i prisniji. Ukoliko nešto ne štima, muškarac Riba će prvi potražiti utjehu u tuđem zagrljaju. Nemojte ga prisiljavati da se suočava sa stvarnošću, jer je sanjarenje njegova nasušna potreba, stoga ga prihvatite takvog kakav jest. Budite pažljivi prema svojoj Ribi, mazite ga i pazite, a on će vam zauzvrat biti partner kakav se samo može poželjeti.

 

 

DNEVNI HOROSKOP

ODABERITE ZNAK
 • Ovan

  21. 3. - 19. 4.

   

  Pazite se obiteljskih svađa. Ne govorite u ljutnji stvari koje ne mislite. Uživat ćete u uređenju stana ili ...

 • Bik

  20. 4. - 21. 5.

   

  Zabavljat će vas izlasci i putovanja. kraći izlet donosi vam sudbonosno poznanstvo.

   

  Najbolji ...

 • Blizanci

  22. 5 - 21. 6.

   

  Previše ćete trošiti. Netko od ukućana će vas na to upozoriti, no smatrat ćete da nije u pravu iako će stanje ...

 • Rak

  22 .6. - 22. 7.

   

  Zaljubljivi ste i spremni za novu vezu. Osoba koja se pojavi u vašem životu mogla bi u njemu dugo ostati.

  ...

 • Lav

  23. 7. - 22. 8.

   

  Svladat će vas umor. Izbjegavat ćete obaveza i druženja i vrijeme radije kratiti odmaranjem uz tv-program.

  ...

 • Djevica

  23. 8. - 22. 9.

   

  Steći ćete nove prijatelje i družiti se s osobama koje će na vas vršiti pozitivan učinak. Netko će vam pružiti ...

 • Vaga

  23. 9 - 22. 10.

   

  Česte svađe s članovima obitelji rezultirat će nervozom. Pazite se ishitrenih riječi i postupaka.

   

  ...

 • Škorpion

  23. 10. - 22. 11.

   

  U sjajnom ste razdoblju za ljubav. Osoba koju ste nedavno upoznali postaje vam sve važnija i bliža.

  ...

 • Strijelac

  22. 11. - 21. 12.

   

  Pazite na novac i ne kupujte gluposti. Ovo nije vrijeme za ekstravagantno ponašanje. Čuvajte novčanik i ...

 • Jarac

  22. 12. - 20. 12.

   

  Ako ste željni pažnje, netko će vam prići i pozvati vas na kavu. Prihvatite poziv jer nikad ne znate što se ...

 • Vodenjak

  20. 1. - 19. 2.

   

  Očekuje vas gomila obaveza. Nećete moći predahnuti, što će kod mnogih dovesti do stresa i nervoze.

   

  ...
 • Ribe

  20. 2. - 20. 3.

   

  Nova ljubav je na pomolu. Otvorite se prema novim iskustvima i prigrlite sve prilike koja vam se ukažu.

  ...

SRETAN ROĐENDAN

Please add some slide to the slider!

PRETRAGA

ODABERITE ZNAK

Doznajte više o svom horoskopskom znaku

LJUBAVNO SLAGANJE

Provjerite kako se slažete s ostalim znakovima horoskopa
 • Ovan u ljubavi

  Ovan u ljubavi

  Ovan je temperamentna i energična osoba koja otvoreno pokazuje svoje osjećaje. S njima partner uvijek zna na čemu je, a najbolje se slaže sa znakovima koji su, poput njega, strastveni, ...

 • Bik u ljubavi

  Bik u ljubavi

  Bikovi su senzualne i putene osobe koje znaju uživati u životu. U vezama traže stabilnost i sigurnost pa bi njihov idealan partner trebao biti pouzdana osoba na koju se mogu osloniti.

  ...

 • Blizanci u ljubavi

  Blizanci u ljubavi

  Nemirni Blizanci traže uzbuđenja i izazove pa je s njima nekad teško pratiti korak. Njihov idealan partner trebao bi im ujedno biti i najbolji prijatelj te idealni sugovornik.

  Doznajte ...

 • Rak u ljubavi

  Rak u ljubavi

  Nježne i osjetljive Rakove lako je povrijediti, stoga im je potreban obziran partner koji im neće prigovarati zbbog čestih promjena raspoloženja. Rakovi se žele osjećati voljenima pa im ...

 • Lav u ljubavi

  Lav u ljubavi

  Lav je velikodušna osoba koja otvoreno pokazuje osjećaje. Privlače ga popularne i društvene osobe s kojima se može dobro zabaviti, a potreban mu je partner koji će ga cijeniti i diviti mu se.

  ...
 • Djevica u ljubavi

  Djevica u ljubavi

  Skromne i povučene Djevice u ljubavi su pomalo sramežljive pa im je teško pokazati svoje prave osjećaje. Treba im netko tko će ih razumjeti i u svemu ih podržavati.

  Doznajte kako se ...

 • Vaga u ljubavi

  Vaga u ljubavi

  Šarmantne Vage poželjni su partneri u čijem se društvu svatko osjeća ugodno. Treba im partner koji će ih ohrabrivati i neće ih pokušavati ljubomorno vezati za sebe.

  Doznajte kako se Vaga ...

 • Škorpion u ljubavi

  Škorpion u ljubavi

  Strastveni Škorpion u ljubavi ide na sve ili ništa pa mu treba osoba koja će ga moći pratiti. Potreban mu je partner koji će uvijek biti uz njega i koji mu neće davati povoda za ljubomoru.

  ...

 • Strijelac u ljubavi

  Strijelac u ljubavi

  Strijelci ne vole posesivne i ljubomorne osobe koje će ih pokušati vezati samo za sebe. Ovim avanturistima odgovaraju partneri koji će ih voljeti takve kakvi jesu, bez da ih pokušavaju ...

 • Jarac u ljubavi

  Jarac u ljubavi

  Opreznim Jarcima treba mnogo vremena da se opuste u ljubvanim vezama. Od partnera očekuju ozbiljnost, odgovornost i pouzdanost, što i sami nude u vezama.

  Doznajte kako se Jarac slaže ...

 • Vodenjak u ljubavi

  Vodenjak u ljubavi

  Otkačeni Vodenjaci vole osobe uz koje mogu biti ono što jesu. Žele partnera koji će im biti najbolji prijatelj, osobu s kojom će se moći dobro zabavljati i koja im neće prigovarati što imaju ...

 • Ribe u ljubavi

  Ribe u ljubavi

  Osjetljive Ribe žele uza sebe partnera koji će ih voljeti i paziti. Vjeruju u istinsku ljubav i u stanju su podnijeti mnoge žrtve ako su uvjereni da je njihova veza ono pravo.

  ...

NE PROPUSTITE

Pročitajte i ove tekstove
 •  
  Vjernost u Zodijaku: jeste li skloni prevari

  ...

   
 •  
  Koji tv lik opisuje vaš znak horoskopa

  ...

   
 •  
  Horoskopski znakovi na putovanju

  ...

   
 •  
  Godišnji horoskop

  ...

   
 •  
  U kojem je znaku započeta vaša veza

  ...

   
 •  
  Povratak u stvarnost nakon ljetnog odmora

  ...

   
 •  
  Idealno zanimanje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Antihoroskop - tamna strana Zodijaka

  ...

   
 •  
  Najdraži filmovi horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  Idealan poklon za horoskopske znakove

  ...

   
 •  
  Znakovi koji vole božićne blagdane, i par mrzitelja

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: Zašto nije nazvao

  ...

   
 •  
  Astrološki pokazatelji uspjeha u karijeri

  ...

   
 •  
  Tipični muški uleti po horoskopu

  ...

   
 •  
  Vrline i mane horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: Kako ga se riješiti?

  ...

   
 •  
  U kojem biste razdoblju najradije živjeli

  ...

   
 •  
  Kako horoskopski znakovi podnose prekid

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: kako zadržati njegovu pažnju

  ...

   
 •  
  Kako zavode horoskopski znakovi

  ...

   

TRENUTNI POLOŽAJ MJESECA

Virgo
Moon in Virgo
26 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum