Ženski kutak: Kako ga se riješiti?

 

Već smo vas savjetovali kako možete zavesti muškarca svojih snova, no što kad se ispostavi da on ipak nije ono što ste htjeli, a nemate hrabrosti ili snage raskinuti vezu? Doznajte na koji način ćete najuspješnije prestrašiti i otjerati partnera, i pritom ga uvjeriti da je on kriv za raskid.

 

Ovan

Ako se želite riješiti Ovna, budite ljubomorni i posesivni te nastojte što češće pribjegavati emocionalnim ucjenama. Preuzmite uzde u svoje ruke i učinite ga papučarom, jer Ovan ništa ne mrzi više od žene koja ga ne cijeni kao muškarca. Ukoliko nekim čudom i dalje ostane uz vas, pobrinite se da vas ulovi u nekoj laži ili mu na drugi način dajte do znanja da uživate u tračevima, podmetanjima i raznim igricama, što će Ovnu biti jasan znak da vas više ne želi u svom životu. Ako ništa drugo ne upali, sprijateljite se sa ženskom osobom koja je njegov tip i pobrinite se da često ostanu sami – svaku pravi Ovan neće moći odoljeti njezinim čarima.

 

Bik

Bika ćete se najlakše riješiti ako ga počnete tjerati da se bavi sportom i vježbanjem. Preuredite svoj stan u teretanu i kupite dvije identične trenirke s pripadajućim znojnicama. Najavite mu da ste odlučili prijeći na makrobiotiku i da će se odsad u kući kuhati isključivo povrće i sjemenke. Ako to ne upali, organizirajte u stanu svakodnevne tulume, jer će žamor i buka onemogućiti vašem muškarcu da se odmara i izležava pred televizorom. Bik kojem je uskraćena fina hrana i mogućnost da se odmara u svom domu nije sretan Bik, pa bi to trebao bi biti dovoljno dobar razlog da započne razgovor na temu „Nisi ti kriva, ja sam..“

 

Blizanci

Muškarca Blizanca ćete se najlakše riješiti ukoliko prestanete izlaziti iz stana i postanete šutljivi i dosadni. Nemojte s njime ulaziti u nikakve razgovore i ignorirajte svaki njegov pokušaj da s vama započne konverzaciju. Nemojte se smijati njegovim šalama i tjerajte ga da s vama gleda drame i filmove Terrencea Malika. Ako ni to ne upali, zabranite mu da poziva društvo u stan te ga stalno zivkajte kad je negdje s prijateljima – nijedan Blizanac koji drži do sebe neće izdržati takav teror...

 

Rak

Ovog se muškarca nećete tako lako riješiti. Kad jednom uđe u ljubavnu vezu, spreman je podnositi brojne žrtve kako bi ona uspjela. Kako biste se njega riješili, morat ćete biti strpljivi i uporni. Počnite čitati feminističke knjige i citirajte Gloriu Steinem, zapalite demonstrativno svoj grudnjak i objavite mu da se nikad ne želite udati ni imati djecu. Ako slučajno pomisli da je to tek jedna od vaših mušica, zaigrajte na kartu njegove majke. Nijedan Rak vam neće oprostiti ako se usudite išta reći protiv najvažnije žene u njegovom životu.

 

Lav

Taštog Lava možete se riješiti ukoliko ga prestanete poštivati i cijeniti. Nemojte mu dijeliti komplimente, a svaki put kad napravi nešto lijepo, pronađite mu zamjerku. Ako i dalje ostane uz vas, prestanite voditi računa o izgledu. Po stanu se šećite u kućnom ogrtaču i s uvijačima za kosu, a vrhunac će biti ako izađete van s njegovim društvom u šuškavoj trenirci, s kosom skupljenom u rep, bez trunke šminke. Ako ni ovo ne upali, uvijek ga možete natjerati na štednju i odricanje od luksuza, bez čega nijedan Lav ne može uistinu biti sretan.

 

Djevica

Ove ćete se cjepidlake najlakše riješiti ako prestanete voditi brigu o sebi i svom zdravlju. Kuhajte mu svaki dan pečenku s krumpirima, jedite sendviče s majonezom i pijte mnogo pive. Pobacajte svo povrće i voće, a kućni bicikl počnite koristiti kao vješalicu. Strpljiva Djevica neće biti zadovoljna, no ostat će uz vas jer će misliti da prolazite kroz fazu. Kako biste mu dokazali da mislite ozbiljno, prestanite se obazirati na njegove komentare i ne uvažavajte „dobronamjerne“ savjete koje vam pruži, a ako vam ništa drugo ne upali, uvijek se možete izvući na kartu neurednog stana, što čak ni najtolerantnija Djevica neće moći podnijeti.

 

Vaga

Vrlo jednostavno, prestanite voditi računa o svom izgledu. Nemojte se depilirati, prestanite neko vrijeme čupati obrve, a po stanu se krećite isključivo u t-shirtu koji skriva svaki dokaz ženstvenosti. Prestanite se dotjerivati, a ukoliko usto zapustite i osobnu higijenu, ovaj će čistunac vrlo brzo dati petama vjetra. Ako vas slučajno toliko voli da je spreman tolerirati vaš zapušteni izgled, zahtijevajte od njega da bude prodoran, odlučan i da se prestane upucavati svakoj ženi – svaka će Vaga nakon ovoga sreću ipak potražiti na drugom mjestu.

 

Škorpion

Ovog ćete se muškarca najlakše riješiti ako prestanete biti zainteresirani za seks. Izvlačite se na glavobolju ili one dane mjesecu, a u krevetu redovito spavajte u muškoj pidžami. Nosite staromodno donje rublje i ni na koji način nemojte dozvoliti da mu budete poželjni. Svaki pravi Škorpion pobjeći će glavom bez obzira iz veze koja mu ne pruža tjelesni užitak. Osim toga, Škorpion će poludjeti ako budete očijukali sa svakim muškarcem, posebno u njegovom društvu. Ako vas usto uhvati u laži, ne brinite, već je na putu.

 

Strijelac

Ovog ćete se filozofa najlakše riješiti priređivanjem ljubomornih scena. Slobodoljubivi Strijelac ne voli da itko i išta guši njegovu slobodu, stoga će ga vaša posesivnost zasigurno udaljiti od vas. Ipak, ovo su vrlo tolerantna stvorenja, stoga ćete možda morati uložiti malo više truda kako biste ga se riješili. Na njegova duboka filozofska promišljanja ostanite skeptični, odbacite ikakvu mogućnost da se duhovno uzdižete i proglasite se ateistom. Zabijte se u kuću i izbjegavajte ikakve tjelesne aktivnosti. Strijelcu ćete vrlo brzo dosaditi pa će se pitati što je uopće vidio u vama.

 

Jarac

Ako se želite riješiti Jarca, natjerajte ga da vam priča o svojim osjećajima. Zahtijevajte od njega da vam stalno govori koliko vas voli, i pritom mu nastojte što više tepati i umiljavati mu se. Budite plačljivi, histerični i ćudljivi, jer Jarac ne podnosi ljude koji ne znaju kontrolirati svoje osjećaje. Ako vam nekako progleda kroz prste emocionalnu nestabilnost, uvijek ga možete dokrajčiti rastrošnošću i ekstravagantnim trošenjem novca. Nakupujte gomilu nepotrebnih i kičastih stvari, prekoračite minus na računu i pretvorite njegov dom u oltar kiča. Osim toga, počnite širiti liberalne ideje, učlanite se u sektu ili se zalažite za slobodnu ljubav- tradicionalni Jarac pomislit će da vam je ispran mozak i brzo će dati petama vjetra.

 

Vodenjak

Nijedan horoskopski znak ne cijeni toliko svoju osobnu slobodu (čitaj: pravo da radi što god poželi bez brige hoće li time ikoga povrijediti) kao što to čini Vodenjak. Ovog liberalnog muškarca otjerat ćete od sebe ukoliko ga počnete gušiti ljubomorom i posesivnošću, ili ga stalno zivkate i ispitujete gdje je i s kim je. Ako Vodenjak osjeti da ga želite vezati, pobjeći će od vas glavom bez obzira. Ako ovo ne upali, imate i drugu opciju. Ponašajte s prema njemu kao da je dosadan i prosječan, a sve njegove originalne ideje proglasite plagijatima. Nijedan pravi Vodenjak neće vam oprostiti što ste se drznuli posumnjati u njegovu posebnost. Zadnja opcija vam je da budete konzervativni. Pričajte protiv demokracije i gay brakova, a Jima Jarmusha i Lady Gagu proglasite wannabe umjetnicima – ovo vam nikad neće oprostiti.

 

Ribe

Nježnu Ribicu nećete tako lako otjerati od sebe. Ovo je posljednji romantik koji vjeruje u pravu ljubav, stoga je spreman na velike žrtve u njeno ime pa će šutke trpjeti sve vaše mušice. Riječ je o muškarcu koji je spreman čak i prijeći preko prevare, stoga ćete ovdje morati uložiti više truda. Ipak, čak i požrtvovna Riba ima neku granicu, a ono što vam nikad neće oprostiti jest agresivnost i zlostavljanje slabijih i nemoćnih. Pričajte koliko ne podnosite životinje, usprotivite se umjetnoj oplodnji i usvajanju djece ili ne pokazujte nimalo milosti prema bolesnima i potrebitima. Ako ga ni vaša hladnoća ne otjera, jedino što vam preostaje jest zabraniti mu uživanje u alkoholu i natjerati ga da se suoči s realnim svijetom. Nijedna Riba ne može živjeti ukoliko nema neki način bijega od stvarnosti.

 

 

DNEVNI HOROSKOP

ODABERITE ZNAK
 • Ovan

  21. 3. - 19. 4.

   

  Pazite se obiteljskih svađa. Ne govorite u ljutnji stvari koje ne mislite. Uživat ćete u uređenju stana ili ...

 • Bik

  20. 4. - 21. 5.

   

  Zabavljat će vas izlasci i putovanja. kraći izlet donosi vam sudbonosno poznanstvo.

   

  Najbolji ...

 • Blizanci

  22. 5 - 21. 6.

   

  Previše ćete trošiti. Netko od ukućana će vas na to upozoriti, no smatrat ćete da nije u pravu iako će stanje ...

 • Rak

  22 .6. - 22. 7.

   

  Zaljubljivi ste i spremni za novu vezu. Osoba koja se pojavi u vašem životu mogla bi u njemu dugo ostati.

  ...

 • Lav

  23. 7. - 22. 8.

   

  Svladat će vas umor. Izbjegavat ćete obaveza i druženja i vrijeme radije kratiti odmaranjem uz tv-program.

  ...

 • Djevica

  23. 8. - 22. 9.

   

  Steći ćete nove prijatelje i družiti se s osobama koje će na vas vršiti pozitivan učinak. Netko će vam pružiti ...

 • Vaga

  23. 9 - 22. 10.

   

  Česte svađe s članovima obitelji rezultirat će nervozom. Pazite se ishitrenih riječi i postupaka.

   

  ...

 • Škorpion

  23. 10. - 22. 11.

   

  U sjajnom ste razdoblju za ljubav. Osoba koju ste nedavno upoznali postaje vam sve važnija i bliža.

  ...

 • Strijelac

  22. 11. - 21. 12.

   

  Pazite na novac i ne kupujte gluposti. Ovo nije vrijeme za ekstravagantno ponašanje. Čuvajte novčanik i ...

 • Jarac

  22. 12. - 20. 12.

   

  Ako ste željni pažnje, netko će vam prići i pozvati vas na kavu. Prihvatite poziv jer nikad ne znate što se ...

 • Vodenjak

  20. 1. - 19. 2.

   

  Očekuje vas gomila obaveza. Nećete moći predahnuti, što će kod mnogih dovesti do stresa i nervoze.

   

  ...
 • Ribe

  20. 2. - 20. 3.

   

  Nova ljubav je na pomolu. Otvorite se prema novim iskustvima i prigrlite sve prilike koja vam se ukažu.

  ...

SRETAN ROĐENDAN

Please add some slide to the slider!

PRETRAGA

ODABERITE ZNAK

Doznajte više o svom horoskopskom znaku

LJUBAVNO SLAGANJE

Provjerite kako se slažete s ostalim znakovima horoskopa
 • Ovan u ljubavi

  Ovan u ljubavi

  Ovan je temperamentna i energična osoba koja otvoreno pokazuje svoje osjećaje. S njima partner uvijek zna na čemu je, a najbolje se slaže sa znakovima koji su, poput njega, strastveni, ...

 • Bik u ljubavi

  Bik u ljubavi

  Bikovi su senzualne i putene osobe koje znaju uživati u životu. U vezama traže stabilnost i sigurnost pa bi njihov idealan partner trebao biti pouzdana osoba na koju se mogu osloniti.

  ...

 • Blizanci u ljubavi

  Blizanci u ljubavi

  Nemirni Blizanci traže uzbuđenja i izazove pa je s njima nekad teško pratiti korak. Njihov idealan partner trebao bi im ujedno biti i najbolji prijatelj te idealni sugovornik.

  Doznajte ...

 • Rak u ljubavi

  Rak u ljubavi

  Nježne i osjetljive Rakove lako je povrijediti, stoga im je potreban obziran partner koji im neće prigovarati zbbog čestih promjena raspoloženja. Rakovi se žele osjećati voljenima pa im ...

 • Lav u ljubavi

  Lav u ljubavi

  Lav je velikodušna osoba koja otvoreno pokazuje osjećaje. Privlače ga popularne i društvene osobe s kojima se može dobro zabaviti, a potreban mu je partner koji će ga cijeniti i diviti mu se.

  ...
 • Djevica u ljubavi

  Djevica u ljubavi

  Skromne i povučene Djevice u ljubavi su pomalo sramežljive pa im je teško pokazati svoje prave osjećaje. Treba im netko tko će ih razumjeti i u svemu ih podržavati.

  Doznajte kako se ...

 • Vaga u ljubavi

  Vaga u ljubavi

  Šarmantne Vage poželjni su partneri u čijem se društvu svatko osjeća ugodno. Treba im partner koji će ih ohrabrivati i neće ih pokušavati ljubomorno vezati za sebe.

  Doznajte kako se Vaga ...

 • Škorpion u ljubavi

  Škorpion u ljubavi

  Strastveni Škorpion u ljubavi ide na sve ili ništa pa mu treba osoba koja će ga moći pratiti. Potreban mu je partner koji će uvijek biti uz njega i koji mu neće davati povoda za ljubomoru.

  ...

 • Strijelac u ljubavi

  Strijelac u ljubavi

  Strijelci ne vole posesivne i ljubomorne osobe koje će ih pokušati vezati samo za sebe. Ovim avanturistima odgovaraju partneri koji će ih voljeti takve kakvi jesu, bez da ih pokušavaju ...

 • Jarac u ljubavi

  Jarac u ljubavi

  Opreznim Jarcima treba mnogo vremena da se opuste u ljubvanim vezama. Od partnera očekuju ozbiljnost, odgovornost i pouzdanost, što i sami nude u vezama.

  Doznajte kako se Jarac slaže ...

 • Vodenjak u ljubavi

  Vodenjak u ljubavi

  Otkačeni Vodenjaci vole osobe uz koje mogu biti ono što jesu. Žele partnera koji će im biti najbolji prijatelj, osobu s kojom će se moći dobro zabavljati i koja im neće prigovarati što imaju ...

 • Ribe u ljubavi

  Ribe u ljubavi

  Osjetljive Ribe žele uza sebe partnera koji će ih voljeti i paziti. Vjeruju u istinsku ljubav i u stanju su podnijeti mnoge žrtve ako su uvjereni da je njihova veza ono pravo.

  ...

NE PROPUSTITE

Pročitajte i ove tekstove
 •  
  Ženski kutak: Kako ga zavesti

  ...

   
 •  
  Idealno mjesto za godišnji odmor

  ...

   
 •  
  Astrološki pokazatelji slave

  ...

   
 •  
  Omiljene aktivnosti na plaži za svaki znak

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: Kako ga se riješiti?

  ...

   
 •  
  Idealno zanimanje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Najdraži filmovi horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  Što živcira horoskopske znakove

  ...

   
 •  
  U kojem biste razdoblju najradije živjeli

  ...

   
 •  
  Znakovi koji vole božićne blagdane, i par mrzitelja

  ...

   
 •  
  Prehrana i mršavljenje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Kako se zabavljaju horoskopski znakovi

  ...

   
 •  
  Feng shui - 10 savjeta za sretniji život

  ...

   
 •  
  Idealan sport za vaš horoskopski znak

  ...

   
 •  
  Horoskopski znakovi na putovanju

  ...

   
 •  
  Vrline i mane horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: Zašto nije nazvao

  ...

   
 •  
  Pogreške koje znakovi rade u vezama

  ...

   
 •  
  Što nam donosi ulazak Jupitera u znak Jarca

  ...

   
 •  
  Astro financije: Kako raspolažete s novcem

  ...

   

TRENUTNI POLOŽAJ MJESECA

Virgo
Moon in Virgo
26 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum