Godišnji horoskop

 

Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2021. godinu, koja bi nam trebala donijeti povoljnije okolnosti od izazovne 2020. s kojom ćemo se svi zajedno vrlo rado uskoro oprostiti.

 

 

Ovan

Opća slika

Pred Ovnovima je godina u kojoj će ozbiljnije razmišljati o sigurnosti i poboljšanju materijalne situacije, posebno u drugom dijelu. Posvetit ćete se rješavanju stambenog pitanja ili pronalasku sigurnog posla, a u vezama ćete težiti za smirenjem i zasnivanjem stabilnog odnosa.

Ljubav

Prva polovica godine za vas će biti mnogo povoljnija po pitanju ljubavi, stoga iskoristite to razdoblje kako biste živjeli život punim plućima. Samci će biti iznimno popularni i šarmantni, a bogati društveni život donijet će im brojne nove kontakte i poznanstva. Zanimljive osobe susretat ćete na kraćim putovanjima, u autobusu, u trgovini, bolje rečeno, na svakom koraku, jer će vam biti iznimno lako započeti razgovor s neznancima. Imat ćete obilje prilika za flert, a neki bi mogli započeti i ozbiljnu vezu. Nakon što u srpnju Jupiter uđe u znak Raka, osjetit ćete potrebu za mirnijim načinom života. Izlasci i putovanja vas više neće toliko zanimati, važnije će vam biti pronaći osobu s kojom ćete moći dijeliti dobro i zlo, nekoga tko će biti uz vas u teškim trenucima. Davat ćete prednost zrelim i stabilnim osobama koje imaju sređen život i žele slično što i vi. Ukoliko u ovom razdoblju započnete vezu, ona će se temeljiti na obostranoj želji za sigurnošću i zasnivanjem obitelji.

Zauzeti Ovnovi u prvom će dijelu godine s voljenom osobom uživati u izlascima i putovanjima, a njihov će dom biti glavno okupljalište susjeda i prijatelja. Vodit ćete uzbudljiv i aktivan način života, a upis na tečaj salse ili planinarenja dat će vašoj vezi novu dozu uzbuđenja. Kako dani budu odmicali, tako će na površinu isplivati neki problemi iz prošlosti koje ste ignorirali. Ukoliko želite da vaša veza prevlada krizu, morat ćete prionuti na njihovo rješavanje. U drugom dijelu godine i vi i partner ćete ulagati mnogo novca i truda u opremanje i uređenje stana, a mnogi će parovi preseliti, pronaći novi dom ili podignuti kredit za stan. Voljena osoba čitave će godine imati financijskih problema, pa ćete joj nerijetko svojim sredstvima morati uskakati u pomoć. Nemojte dozvoliti da financijski problemi stanu između vas.

Posao

Prva polovica godine povoljna je za promjenu posla, prisustvovanje sastancima, seminarima i konferencijama. Više ćete putovati, a nije isključeno ni da ćete pronaći posao u drugom gradu, pa ćete morati dulje putovati. Okolinu ćete lako pridobiti na svoju stranu, stoga je povoljno vrijeme da predstavite svoje ideje drugima i pokušati što više učvrstiti odnose s ljudima s kojima surađujete. Već nakon lipnja, misli će vam biti usredotočene na ostvarenje zarade, a poslovne projekte birat ćete na temelju sigurnosti i financijske isplativosti. Mnogi će podrediti svoje želje potrebama obitelji, pa bi tako mogli raditi posao koji ih ne ispunjava, ali osigurava dobru zaradu. Neki će se pak osamostaliti i pokrenuti biznis od kuće, no nemojte odmah očekivati čudesne rezultate, Financijska situacija čitave godine neće biti stabilna, stoga izbjegavajte rizična ulaganja, a po mogućnosti i ulazak u suradnje i partnerstva. Najbolje ćete rezultate postizati samostalnim radom.

Zdravlje

U prvom dijelu godine uživat ćete u aktivnom načinu života, no već početkom ljeta počet ćete se više brinuti za zdravlje. Patite li od kroničnih bolesti, redovito obavljajte liječničke preglede.

 

 

Bik

Opća slika

U prvom dijelu godine mnogi će Bikovi financijski prosperirati, i to vlastitim trudom. Imat ćete koristi od dugoročnih ulaganja, a neki će dobiti dugo očekivanu isplatu zaostale plaće ili honorara. Nakon ljeta više ćete uživati u aktivnom životu, a mnoštvo ostvarenih kontakata uvelike će obogatiti vašu svakodnevicu.

Ljubav

Zaljubljeni Bikovi mnogo će ulagati u materijalnu stranu veze. Maštat ćete o svom stanu, ili ako već imate riješeno stambeno pitanje, o preuređenju prostora ili nabavci novog automobila. Partner će se pokazati kudikamo štedljivijim, a vaša povremena rastrošnost mogla bi u nekim slučajevima dovesti do svađe. Nemojte se upuštati u veće troškove bez savjetovanja s bližnjima. Zauzetima drugi dio godine donosi ponovno zbližavanje s partnerom, čemu će doprinijeti i poboljšanje komunikacije. Lako ćete se otvarati jedno drugom, razgovarati o svemu što vas ti&ˇti i na taj način riješiti većinu ljubavnih problema. Češći zajednički izlasci, odlasci na putovanja i druženje s prijateljima pokazat će se odličnim načinom za razbijanje monotonije.

Slobodni Bikovi neće bilo kome poklanjati pažnju. Privlačit će vas starije, zrelije i situirane osobe koje su nešto postigle u životu, no takvi odnosi neće vas u potpunosti zadovoljiti. Brzo ćete, naime, shvatiti, da vam u takvim vezama nedostaje pažnje i razumijevanja, pa su mali izgledi da ćete u prvom dijelu godine započeti trajniji donos. Stvari će mnogo lakše teći već početkom ljeta. Okolina će početi zamjećivati vaše socijalne kvalitete, pa ćete se vrlo brzo prometnuti u iznimno privlačnu i traženu osobu. Novostečena popularnost neće vam teško pasti, naprotiv. Uživat ćete u sklapanju novih kontakata, što će rezultirati povećanim izgledima za ostvarenje flerta. Ako uđete u novu vezu, imat ćete ozbiljne namjere, a isto ćete očekivati i od druge strane.

Posao

Materijalna situacija okupirat će vam misli u prvom dijelu godine. Premda ćete u nekoliko navrata dobiti pozitivne financijske vijesti, općenita situacija nije toliko blistava, stoga vam se savjetuje da zarađeni novac ne potrošite uludo. Započnite štednju ili počnite uplaćivati životno osiguranje, jer bi vas u suprotnom nespretna investicija mogla skupo koštati. Čitave godine imat ćete problema u interakciji s okolinom. Drugi neće uvažavati vaše mišljenje, ili ćete nailaziti na otpor i nerazumijevanje. Želite li nešto postići, nećete se moći na nikoga osloniti, dok ćete vi istovremeno svima biti na raspolaganju. Situacija će se malo poboljšati početkom srpnja, kad ćete primijetiti da vaši prijedlozi i ideje nailaze na bolji odjek. U ovom razdoblju uspostavit ćete neke važne poslovne kontakte, koji će vam zatrebati u budućnosti. Moguće je da ćete zbog posla češće putovati, ili ćete se više baviti intelektualnim aktivnostima. Ova godina nije posebno povoljna za parnice i zakonske procese, stoga ih izbjegavajte koliko god je moguće.

Zdravlje

Tijekom ove godine morat ćete više paziti na prehranu, a ne bi bilo loše ni da počnete redovitije vježbati. Nakupljanje kilograma loše će se odraziti na sve aspekte vašeg zdravlja, stoga od samog početka budite svjesni da morate mijenjati hedonističke navike.

 

 

Blizanci

Opća slika

Pred vama je razdoblje sreće i uspjeha na svim životnim poljima, posebno tijekom prve polovice godine. Jupiter u vašem znaku otvara vam niz novih mogućnosti, koje će ostaviti velik trag na vašu budućnost. Vrijeme je za promjene, stoga se nemojte dugo premišljati ukoliko dobijete ponudu za novi posao, ili osjetite snažnu naklonost prema osobi koja vas zavodi. Iskoristite utjecaj Jupitera i uživajte u životu punim plućima. 

Ljubav

U prvom dijelu godine imat ćete uistinu mnogo razloga za zadovoljstvo. Mnogima će se upravo u ovom razdoblju ostvariti sve najskrivenije želje, stoga otvorite oči i ugrabite darove koje će vam Jupiter u vašem znaku pokloniti. Samci će uživati u flertu i novim poznanstvima, a obilje udvarača nekad će ih staviti u (ne)zavidnu situaciju da moraju birati između dva udvarača koji su im podjednako fascinantni. Na koncu ćete dati priliku osobi koja će biti duhovita, inteligentna i atraktivna, a vrijeme će pokazati da ste dobro odabrali. Ostvarit ćete mnoge avanture, nova poznanstva, te vam ni u jednom trenutku neće biti dosadno, a mnoge će nova ljubav iznenaditi u trenutku kad joj se najmanje budu nadali. Nemojte se opirati osjećajima i opustite se, pred vama je uistinu prekrasna ljubavna priča sa sretnim završetkom. Od ljeta privlačit će vas stabilne i zrele osobe, a u nove veze ćete ulaziti s više promišljenosti.

Zauzeti neće imati ništa manje razloga za sreću. Odnos s voljenim bit će kvalitetan i prisan, a obilje zajedničkih interesa pobrinut će se da vam nikad ne bude dosadno. Mnogi će se parovi baš ove godine zaručiti, započeti zajednički život, ili će uploviti u bračnu luku, što će ih ispuniti radošću i srećom. Ako je vaša veza prolazila kroz krizu, iskoristite prvi dio godine za njezino rješavanje, jer neće biti tog problema kojeg vi i partner nećete uspjeti riješiti, uz malo dobre volje i otvorenu komunikaciju. Drugi dio godine povoljan je za zajednička ulaganja, kupnju nekretnine ili preuređenje stana. Oboje ćete ulagati mnogo ljubavi i truda u uređenje doma, mjesta u kojem ćete oboje najradije provoditi svaki slobodan trenutak

Posao

Pred vama je godina u kojoj ćete napredovati, dobiti povišicu ili konačno otkriti svoj poziv i čime se uistinu želite baviti. Ovo je vrijeme da odbacite sve strahove i nesigurnost i odvažno počnete raditi na realizaciji svojih planova. Ako već neko vrijeme planirati osamostaliti se, premjestiti se u drugu firmu, pronaći bolji posao ili napisati knjigu, sad je trenutak da počnete na tome ozbiljnije raditi. Podrška Jupitera nagradit će vaš trud, stoga budite hrabri i počnite ostvarivati svoje snove. Tijekom čitave godine imat ćete manjih problema u odnosima s kolegama, što će posebno doći do izražaja nakon proljeća. Morat ćete raditi više od drugih, a najteže će vam pasti što se nećete na nikoga moći osloniti. Ipak, vaš trud i naporan rad donijet će vam zasluženu nagradu, stoga ni u najtežim trenucima nemojte gubiti vjeru i entuzijazam.

Zdravlje

Kako se budete odnosili prema svom tijelu, takva će vam biti zdravstvena situacija, stoga počnite mijenjati štetne navike. Odbacite cigaretu, odreknite se masne hrane. Kronične tegobe moguće su u drugom dijelu godine, stoga redovito obavljajte liječničke preglede.

 

 

Rak

Opća slika

Početak 2013. neće biti posebno obećavajući. Mnogi će imati osjećaj da im se u životu ništa važno ne događa, da su zapeli u prošlosti i da nisu ostvarili svoj puni potencijal. Iskoristite to razdoblje za introspekciju i pažljivo promislite što želite od života. Već s početkom ljeta ulazak Jupitera u vaš znak obećava početak uzbudljivog i iznimno plodonosnog razdoblja u kojem ćete ostvariti sreću na svim poljima života.

Ljubav

U prvom dijelu godine nećete biti zadovoljni svojim samačkim statusom. Željet ćete se skrasiti i osjećati veliku potrebu za pažnjom, a u nastojanju da odagnate samoću, ulazit ćete u odnose sa zauzetim osobama ili s onima koje vam ne mogu obećati sigurnost. Budite oprezni i pokušajte izbjeći ulazak u zabranjene veze, koje će vam donijeti mnogo boli i patnje. Nakon što Jupiter početkom ljeta uđe u vaš znak, ponovno će vam se vratiti optimizam i samopouzdanje pa ćete prestati gubiti vrijeme s osobama koje vas ne zaslužuju. Sve do kraja godine, uživat ćete veliku popularnost među suprotnim spolom, a za mnoge će Rakove upravo ova godina označiti početak nove, sudbonosne veze koja će im obilježiti život.

Zauzeti Rakovi u prvoj polovici godine bit će skloni povlačenju u osamu i izbjegavanju komunikacije. Voljena osoba će se osjetiti zanemarenom, no nećete osjetiti potrebu da s njom podijelite svoje brige. Bit ćete u nedoumici da li uopće želite ostati u vezi, ili vas odnos s partnerom sputava, no nemojte u trenutku slabosti napraviti nešto što ćete požaliti. Pokušajte se otvoriti voljenoj osobi i dopustite joj da vam pruži podršku dok prolazite kroz turobno životno razdoblje. Mnoge će veze doživjeti preporod u drugom dijelu 2013. Prisjetit ćete se zbog čega ste s partnerom, zašto ga volite i trebate, pa vam neće biti ni na kraju pameti napraviti nešto čime biste ga povrijedili. U ovom razdoblju mnogi će parovi započeti zajednički život, stupit će u brak ili početi raditi na prinovi. Druga polovica godine uistinu će ostvariti sve vaše najskrivenije želje.

Posao

Izbjegavajte ulazak u suradnju s ljudima i tvrtkama u čije poslovanje niste u potpuno upoznati. Savjetuje vam se i da ne donosite rizične odluke, a nemojte ni padati na obećanja o lakoj zaradi. Ne budete li promišljeni i oprezni, mogli biste zapasti u financijske gubitke. Mnogi će Rakovi u prvom dijelu godine biti nesvjesni svojih kvaliteta, a zbog manjka samopouzdanja izbjegavat će ikakvo isticanje i time prokockati priliku za napredak. Situacija se znatno poboljšava u drugom djelu godine, kad ćete konačno shvatiti da imate dovoljno talenta i sposobnosti za preuzimanje odgovornijih poslova. U ovom razdoblju ćete napredovati, pronaći posao ili se osamostaliti, a svaka vaša akcija bit će promišljena i dugoročno isplativa. Ugrabite svaku priliku koja vam se pruži.

Zdravlje

Osjećat ćete se umorno i nezadovoljno, a nakupljene frustracije dovest će do psihosomatskih smetnji. Životni optimizam vratit će vam se s početkom ljeta, nakon čega će se većina kroničnih boljki potpuno povući. Budite umjereniji s hranom i pićem.

 

 

Lav

Opća slika

U prvom dijelu godine prilike će vam više ići na ruku, no nakon proljeća nećete više moći odgađati suočavanje s nagomilanim problemima. Odnosi s članovima obitelji zahtijevat će više pažnje, a imovinska pitanja ili zajednički biznis bit će glavni razlog svađa. Mnogi će se osjećati usamljeno, i tužno, a zbog nedostatka samopouzdanja neće imati hrabrosti provesti potrebne promjene kako bi ostvarili sreću.

Ljubav

Samci će u prvom dijelu godine više izlaziti i zabavljati se, a kroz njihov će život proći mnogo ljudi. Ove ćete godine uspostaviti brojna nova poznanstva, od kojih će neka postati čvrsta prijateljstva, a druga pak ljubavne veze. Povećana je i mogućnost da ćete konačno dopustiti da se razbukta strast koju osjećate prema prijatelju, ali niste htjeli ništa poduzimati zbog straha da to ne naudi vašem odnosu. Obostrana privlačnost, sjajna komunikacija i razumijevanje pokazat će se dobitnom kombinacijom za ostvarenje čvrste veze. S počekom ljeta ulazite u mirniju životnu fazu, u kojoj ćete se više opterećivati tuđim mišljenjem. Neslaganje rodbine s vašim ljubavnim izborom duboko će vas pogađati, a u nekim slučajevima i navesti da donosite odluke pod njihovim utjecajem. Više se oslanjajte na intuiciju, koja će se pokazati vašim najboljim savjetnikom. Zbog manjka samopouzdanja, ulazit ćete u veze s osobama koje vas ne zaslužuju ili su zauzete, što vam neće donijeti ništa dobra. Poradite na sebi, malo samoće dobro će vam doći da shvatite što želite od života.

Zauzeti Lavovi imat će određenih nesuglasica s partnerom, no u prvom dijelu godine ćete ih lakše rješavati. Oboje ćete biti spremni na otvorenu komunikaciju, koja će vam omogućiti da prebrodite sve teškoće. Ako planirate riješiti stambeno pitanje i podići kredit za stan, pojava neočekivanih financijskih ili birokratskih problema usporit će vam realizaciju, što će biti i glavni uzrok svađa s voljenim. U tim trenucima, umjesto da upirete prstom jedno u drugog, budite si podrška i pokušajte zajedničkim snagama riješiti nastale teškoće. Pomoć prijatelja pritom će se pokazati od velike pomoći, bilo u financijskom smislu, ili u vidu dobrog savjeta i podrške. Bogati društveni život napravit će mnogo za vašu vezu, a česti izlasci s društvom dati vam nove teme za razgovor. Počekom ljeta češće ćete osjetiti potrebu za povlačenjem u osamu, što će voljena osoba protumačiti kao nezadovoljstvo. Budite spremni s njom podijeliti svoje brige i strahove, jer ćete se u suprotnom udaljiti.

Posao

Odnosi s okolinom bit će korektni, a podrška poznanika ključna za obavljanje posla. Imate li ikakvih ciljeva i ambicija, nemojte se ustručavati zatražiti tuđu pomoć. Čitave godine nailazit ćete na probleme vezane uz financije ili nekretnine, pa ćete tako morati plaćati veći najam za poslovni prostor ili se kupnja neke nekretnine neće pokazati isplativom. Promišljeno donosite poslovne odluke. Od ljeta će se situacija dodatno zakomplicirati. Nećete se moći svemu posvetiti punom snagom i to će vas ponekad činiti nezadovoljnima, a vaše rezultate ispodprosječnima. Nije vrijeme za sanjarenje, stoga sa svojim idejama i odlukama postupajte maksimalno oprezno. Čuvajte se većih troškova i izbjegavajte upuštanje u rizične kupoprodaje i transakcije. Oprezno birajte poslovne partnere jer bi vas neki mogli prevariti i razočarati.

Zdravlje

U prvoj polovici godine nećete dozvoliti ničemu da vam pokvari raspoloženje, a vaš optimizam pomagat će vam u očuvanju zdravlja. Tijekom druge polovice godine vaša snaga neće doći do punog izražaja. Osjećat će se pomalo nesigurno i nezadovoljno sobom. Imunitet će vam istodobno biti u padu, stoga je važno da se što manje opterećujete i živcirate oko sitnica te naučite prihvatiti stvari kakve jesu.

 

 

Djevica

Opća slika

Djevice će u ovoj godini doživjeti poslovni uspjeh, a sav trud i napor kojeg su ulagali u posao počet će im se višestruko isplaćivati. Svi će željeti s vama surađivati pa će ponude prštati s raznih strana, a na vama je da dobro promislite i odaberete financijski najisplativiju. I na osjećajnom planu dolazi do poboljšanja, posebno u drugom dijelu godine.

Ljubav

Ljubavne veze u prvoj će polovici godine prolaziti kroz česte krize za koje ćete vi snositi najveću odgovornost. Zbog zatrpanog poslovnog rasporeda zanemarivat ćete partnera, koji bi mogao predložiti privremeno razdvajanje, ili čak prekid veze. Budući da ni sami nećete biti sigurni u svoje osjećaje, nećete se ni truditi oko spašavanja veze. Nakon lipnja situacija se mijenja. Željet ćete mir i sigurnost, a mnogi od vas će ozbiljno početi razmišljati o ozakonjenju veze i potomstvu. Partner vam neće biti samo ljubavnik već i najbolji prijatelj, osoba s kojom ćete dijeliti svoje najiskrenije strahove i sumnje. Vaš odnos će postati još čvršći, a brojne aktivnosti u kojima ćete zajedno uživati pobrinut će se da vam ni u jednom trenutku ne bude dosadno.

Samcima naredna godina donosi brojna poznanstva i uzbudljive avanture, posebno u drugoj polovici godine, kad će mnogi od vas spoznati pravo značenje ljubavi na prvi pogled. Nećete biti spremni posvetiti se samo jednoj osobi, pa ćete svo vrijeme lutati iz veze u vezu, ostavljajući iza sebe pokoje slomljeno srce. Učestali izlasci, putovanja i mnoge društvene aktivnosti bit će sjajna prilika da sklopite nova poznanstva, a povećana je mogućnost da ćete se spetljati s osobom koju ste u prošlosti gledali isključivo kao prijatelja. Nemojte se opirati osjećajima, vrijeme će pokazati da ste donijeli ispravnu odluku.

Posao

U prvom dijelu godine imat ćete nekoliko dobrih prilika za napredovanje i porast ugleda, ali i za poboljšanje financijske situacije. Ipak, ništa vam neće biti poklonjeno, već ćete morati dobro zasukati rukave i naučiti raditi ustupke čak i onda kad znate da ste u pravu. No, ukoliko budete pažljivo odigrali svoje karte, postavit ćete odlične temelje za ostvarivanje ambicija i ideja koje ste zbog manjka samopouzdanja godinama zanemarivali. S početkom ljeta uživat ćete naklonost okoline, a pomoć utjecajnih poznanika pokazat će se ključnom za ostvarenje poslovnog uspjeha. Ako djelujete unutar neke udruge ili organizacije, predstoji vam napredak, a uz vašu pomoć, organizacija će dobiti na popularnosti i steći podršku novih sponzora.

Zdravlje

Nervoze i razdražljivosti riješit ćete se ukoliko se počnete baviti nekim hobijem ili svaki dan odvojite barem sat vremena samo za sebe i svoje užitke. Poboljšanje zdravstvene situacije nastupa tijekom srpnja, kad će aktivan način života pogodovati općoj slici.

 

 

Vaga

Opća slika

Razdoblje pred vama bit će ispunjeno druženjem, zabavom, izlascima i putovanjima, a mnogi će baš ove godine diplomirati ili poraditi na profesionalnom usavršavanju. Druga polovica 2013. godine donosi uspjeh u karijeri, posebno ako ste u prošlosti ulagali mnogo truda u posao. Svi vaši napori konačno će biti prepoznati.

Ljubav

Pred samcima je godina u kojoj će ostvariti mnogobrojna poznanstva, od kojih će se velik dio njih razviti u postojana prijateljstva, a neka u ljubavne odnose. Vodit ćete bogati društveni život, družiti se s ljudima raznih profila, a posebno privlačne će vam biti osobe iz drugog grada ili čak države, a moguće i s drugog kontinenta. Više nego inače moguće je ostvarenje veze na daljinu, koju će zbog prednosti moderne tehnologije biti lako održavati. Nakon proljeća, privlačit će vas utjecajne i moćne osobe za koje se može reći da su uspjele u životu. Neki će se upustiti u vezu s nadređenim, no pazite da vam to ne ugrozi poslovnu reputaciju.

Ako ste u vezi, događanja u prvoj polovici godine uvjerit će vas da je partner idealna osoba za vas. Njegova pažnja i podrška bit će vam jasan znak da pripadate zajedno, što će mnoge parove ohrabriti na početak zajedničkog života ili planiranje vjenčanja. Zajedno ćete više izlaziti, baviti se sportom, pohađat ćete društvene tečajeve ili aktivnosti, a ako ste u financijskoj mogućnosti, svaki slobodan trenutak koristit ćete za odlazak na putovanje. Zajednički trenuci ojačat će vašu vezu i s pravom će vam ostati zauvijek urezani u sjećanju. Vodite računa da nakon ljeta ne zanemarite voljenu osobu zbog posla. Svađe će se voditi i oko financijskih problema, no nemojte dozvoliti da zbog toga vaša veza dođe na tanak led. Otvoren komunikacija bit će ključ uspjeha.

Posao

U prvom dijelu godine očekuje vas povoljno poslovno razdoblje, u kojem ćete proširiti vidike i steći mnoge nove kontakte. Zahvaljujući svojim intelektualnim sposobnostima i elokventnosti, ostavljat ćete sjajan utjecaj na suradnike i poslovne partnere. U ovom će vas razdoblju pratiti sreća i naklonost okoline, pa će na vama biti samo da prepoznate prave prilike i čvrsto ih ugrabite. Mnogi od vas odvažit će se na usavršavanje svojih znanja i vještina, konačno će diplomirati, ili pak upisati željeni fakultet. Nakon ljeta, karijera i poslovni uspjeh dolaze u centar vaših interesa. Odjednom će vam se otvoriti obilje mogućnosti i prilika, temeljenih na vašem prethodnom radu i trudu. Budite promišljeni i nemojte se zaletjeti u neki projekt ili suradnju koji vam neće donijeti korist. Pažljivo razmotrite situaciju i uz pomoć iskusnih kolega ili stručnjaka odaberite opciju koja će vam se najviše isplatiti. Financijska situacija čitave godine neće biti blistava, stoga nastojte što više štedjeti i klonite se rizičnih investicija.

Zdravlje

U prvom dijelu godine optimizmom i aktivnim načinom života uspješno ćete se odupirati svim bolestima. Nakon proljeća najveći neprijatelj vašem zdravlju bit će stres, stoga pronađite neki hobi ili unutarnji mir postignite jogom ili meditacijom.

 

 

Škorpion

Opća slika

Pred vama je godina u kojoj ćete sazrijeti i uozbiljiti se, za što će biti zaslužan boravak Saturna u vašem znaku. Premda ćete često nailaziti na prepreke i izazove, strpljenje i ustrajnost pomoći će vam da iz sveg izađete još jači. U prvom dijelu godine mnoge će mučiti financijski problemi, no već s početkom ljeta osjetit ćete poboljšanje, a novostečeni optimizam pomoći će vam da se lakše nosite sa svim eventualnim teškoćama.

Ljubav

Samci će u prvom dijelu godine biti siti svog statusa, no ulazit će u veze iz pogrešnih razloga. Nemojte započinjati emotivne odnose ili ulaziti u brak zato što okolina to od vas očekuje ili iz straha da ne osta­nete sami. Niste li sigurni u svoje osjećaje, nemojte se zalijetati. Jupiterov ulazak u znak Raka početkom ljeta za vas označava mnogo sretnije emotivno razdoblje, kad ćete shvatiti da morate biti iskreni prema sebi i svojim željama. Nećete se više opterećivati s tuđim mišljenjem i društvenim pravilima, što će povećati izglede da ostvarite ljubavnu sreću. Ove ćete godine ostvariti sreću, no isključivo ako počnete slušati svoje srce i slijediti vlastitu intuiciju. Osoba iz drugog grada ili zgodni stranac zaokupit će vašu pažnju, a započnete li vezu, ni kilometarska udaljenost neće joj predstavljati prepreku. Mnogima će se svidjeti duhovna i razvijena osoba, uz koju će i sami sazrijeti i spoznati dublje značenje života.

Zauzeti, vaš će ljubavni život u ovoj godini proći kroz duboke transformacije. Prva polovica godine mnoge će veze staviti na kušnju. Financijski problemi bit će uzrok mnogih svađa, a ni vi ni partner nećete imati dovoljno strpljenja da ih riješite. Neke okolnosti nagnat će vas da svijet promatrate iz drugog kuta, čime ćete dobiti želju za novim počecima. Druga polovica godine donosi smirenje u mnogim vezama, no unatoč tome, brakovi i veze koji su poljuljani, u drugoj polovini godine mogli bi se prekinuti. Doći će do svojevrsnog čišćenja vašeg ljubavnog života pa ćete lak&ˇe reći zbogom dotrajaloj vezi ili neuspješnom braku. Veze koje opstanu će, pak, postati još stabilnije i čvršće, a partnerov zagrljaj bit će vam utočite od svih životnih briga i problema.

Posao

Početak godine neće biti posebno sretan za ostvarenje planova, ponajviše zbog nestabilne financijske situacije. Morat ćete se naoružati strpljenjem i tolerancijom, a važne odluke donositi nakon mnogo promišljanja. Neočekivane okolnosti i zakonske prepreke usporit će vas u mnogim novim projektima, no dugoročno ćete puno naučiti i steći dragocjeno iskustvo. U drugom dijelu godine ostvarit ćete brojna nova poznanstva i komunicirati s obrazovanim, stručnim i uspješnim pojedincima od kojih ćete mnogo toga naučiti. Uz potporu Jupitera u vašem polju obrazovanja, ulaganje u stručno i profesionalno obrazovanje i usavršavanje višestruko će vam se vratiti. Proširite svoje znanje i naučite neku novu vještinu. Pokazat ćete se izvrsnima u radu s ljudima, a mnogima će novi poslovni zadaci uključivati bavljenje intelektualnim aktivnostima, pisanjem ili izdavaštvom.

Zdravlje

Nemojte ignorirati signale koje vam vaše tijelo šalje. Na vrijeme otiđite doktoru i time izbjegnite veće probleme. Mnogi od vas će postepeno početi mijenjati stil života okrećući se zdravijoj prehrani, redovitoj tjelovježbi i čitanju literature vezane uz zdravlje. Druga polovica godine donosi poboljšanje, a redovito vježbanje i aktivan način života pritom će odigrati važnu ulogu.

 

 

Strijelac

Opća slika

Prvi dio godine bit će nadasve uzbudljiv i zanimljiv, posebno po pitanju veza i međuljudskih odnosa. U ovom je razdoblju sve moguće – od sudbonosnih ljubavi na prvi pogled do iznenadnih prekida dotrajalih veza. Nakon proljeća osjetit ćete potrebu za mirnijim načinom života. Mnogo ćete razmišljati o prošlosti i neostvarenim težnjama, no nemojte dozvolit da vas neuspjesi obeshrabre. Imat ćete prilike dokazati se na neki drugi način.

Ljubav

Slobodni Strijelci ove će godine imati mnoštvo ljubavnih prigoda, no oni sami često neće znati što žele. Privlačit će vas osobe s kojima iz nekog razloga ne možete ostvariti stabilnu vezu, dok vam one koje bi vam odgovarale neće biti zanimljive. Ostvarit ćete mnoštvo flertova, kraćih avantura, a nije isključeno ni da ćete se do ušiju zaljubiti. Ipak, trebat će više tolerancije i strpljenja s obje strane ukoliko želite da vaša veza prebrodi neke početne probleme vezane uz drugačije želje ili različite karaktere. Već od ljeta povećana je mogućnost ulaska u kraće, strastvene veze. Privlačit će vas magnetske i karizmatične osobe, no kad se ugasi početna strast, shvatit ćete da nemate ništa zajedničko.

Osjećajni život neće vas ispunjavati zadovoljstvom. Smatrat ćete da stalno morate popuštati partneru, pa će nezadovoljstvo u vama samo rasti. Ipak, dio krivice sigurno leži i na vama i na vašoj šutnji, stoga pokušajte otvorenim dijalogom riješiti nesporazume s voljenom osobom. Ukoliko ne raščistite neke stvari, vaša će se veza naći u problemima koje neće biti lako prevladati. Nakon proljeća, vaša potreba za samoćom i izolacijom doći će još više do izražaja, što će u kombinaciji s nekim svakodnevnim problemima dodatno baciti sjenu na vašu ljubavnu vezu. Financijske te&∓ˇkoće i odsustvo komunikacije mogli bi presuditi mnogim odnosima.

Posao

U prvom dijelu godine više ćete kontaktirati s drugima i pritom morati češće pristajati na kompromise. Ostvarit ćete mnoga nova poznanstva, od kojih će se neka pokazati korisnima, no druga bi vas mogla skupo koštati. Vodite računa s kime se upuštate u suradnju. Neka postojeća partnerstva naći će se na kušnji, ponajviše zbog vašeg nezadovoljstva. Smatrat ćete da ste na neki način zakinuti pa ćete početi razmišljati o raskidu, no konačnu odluku donesite nakon pomnog razmišljanja. Novac će vam u drugom dijelu godine samo kliziti iz ruku. U jednom trenutku imat ćete dovoljno sredstava za pristojan život, da bi vas već u drugom nepredviđeni troškovi bacili u očaj. Izbjegavajte rizične financijske pothvate i dizanje kredita ukoliko niste posve sigurni da ste u mogućnosti redovno ih isplaćivati. Nestabilna financijska situacija nagnat će vas da potražite bolje plaćeni, ili dodatni posao, no naoružajte se strpljenjem jer će vjerojatno trebati vremena da pronađete nešto što će odgovarati vašim kvalifikacijama i željama.

Zdravlje

Nećete biti u punoj formi, stoga ćete trebati ozbiljnije shvatiti signale koje vam organizam šalje. Umor, nesanica i vrtoglavica upozoravaju na potrebu da se više odmarate, a nije naodmet ni redovito obavljanje liječničkih pregleda. U drugom dijelu godine klonite se potencijalno opasnih aktivnosti.

 

 

Jarac

Opća slika

Prva polovica godine povoljna je za poslovne aktivnosti. Dokazat ćete se kao marljiv i sposoban radnik, što bi u nekim situacijama moglo dovesti do napredovanja. Boravak Jupitera u Raku u drugom dijelu godine stavit će naglasak na odnose s okolinom. Htjeli ili ne, morat ćete definirati neke odnose, raskinuti loša partnerstva, no u konačnici sve će biti za vaše dobro.

Ljubav

Ostvarenje ljubavne sreće neće vam biti prioritet u prvim mjesecima 2013. Više ćete se posvetiti karijeri i poslu, a zatrpani raspored uistinu vam neće ostaviti mnogo vremena za izlaske i flert. To ipak ne znači da će vas ljubav zaobići, naprotiv. Na pomolu je romansa s osobom s kojom ste poslovno vezani, a koliko god joj se opirali, nećete moći dugo ignorirati snažnu strast koja između vas vlada. U drugom dijelu godine nećete moći bez suprotnog spola. Čak i ako se zaželite samoće, udvarači će vam prilaziti i obasipati vas pažnjom,. Mogla bi vam se dogoditi sudbonosna ljubav u trenu kad je najmanje budete očekivali. Suprotno vašoj opreznoj prirodi, neki će se brzo zaručiti s osobom koju su nedavno upoznali, čime se iznenaditi i okolinu i sebe.

Ako ste u vezi, prvi dio godine bit će razmjerno miran, a odnos s partnerom stabilan. Oboje ćete biti u velikoj mjeri okupirani poslovnim brigama, no na kraju dana jedno u drugom ćete imati podršku, i to je ono što će vašoj vezi pomoći da izdrži svaku krizu. Nakon lipnja, očekujte znatno uzbudljivije razdoblje. Nećete podnijeti rutinu u koju je vaša veza upala, stoga je idealan trenutak da je pokušate razbiti. Izlasci s voljenom osobom, odlasci u kino ili kazali&ˇte, kao i romantične večere, pomoći će vam da ponovno uspostavite bliskost, a i seksualni život će postati bolji. Neki će se odlučiti na zajednički život ili brak, u čemu će inicijativa druge strane biti presudna. Neke nestabilne veze bi se, pak, mogle raspasti, no brzo ćete uvidjeti da je to bilo nužno. Ostavite prošlost iza sebe, jer budućnost vam nudi obolje razloga za zadovoljstvo.

Posao

U prvom dijelu godine poslovne okolnosti će vam ići na ruku, stoga je povoljno vrijeme da pokušate naći novi posao, unaprijedite odnose s kolegama ili osuvremenite način rada. Mnogi će istinski uživati u svom poslu, a neće vam biti problem ni raditi prekovremene sate, jer ćete znati da će vaši napori biti vrednovani. Nekima se smiješi povišica ili promaknuće. Dugotrajna poznanstva i prijateljstva s utjecajnim ljudima mogla bi vam pomoći u karijeri. Nakon lipnja, morat ćete naučiti bolje surađivati s okolinom. Ne odbijajte tuđu pomoć, jer ćete se u ovom razdoblju teško uspijevati sami probiti. Neke od vas bi razočarenje u kolege ili poslovne partnere moglo navesti na razmi&ˇljanje o otkazu, no nemojte brzati s odlukama, barem dok ne pronađete drugi posao. Morat ćete naučiti povremeno držati jezik za zubima. Ako se ipak odvažite na promjenu radnog mjesta, možda će vam se u početku činiti da nikako ne uspijevate doći do izražaja, no nemojte da vas to obeshrabri. Budete li davali sve od sebe, vaše će sposobnosti prije ili kasnije isplivati na površinu.

Zdravlje

Discipliniran i zdrav način života bit će ključan za održavanje dobrog zdravlja. Za ovu godinu će više nego ikad vrijediti pravilo da će vam se vratiti onoliko koliko uložite, stoga nemojte zanemarivati redovitu tjelovježbu i vodite računa da se hranite zdravo i kvalitetno. Savjetuje vam se i da se klonite stresnih situacija, a ne bi bilo loše da se jogom ili meditacijom oslobodite napetosti.

 

 

Vodenjak

Opća slika

Prva polovica godine donosi uzbudljive događaje na ljubavnom polju. Privlačni i šarmantni, osvajat ćete naklonost okoline i ulaziti iz veze u vezu. Ukoliko zasnujete ozbiljan odnos, on bi mogao dugo potrajati.  Početkom ljeta više ćete se opterećivati pitanjima posla i karijere. Ako ste u prošlom razdoblju ulagali mnogo truda u rad, vidjet ćete rezultate i dobiti zasluženo priznanje, no ako ste zabušavali i izvlačili se iz neugodnih zadataka, bit ćete primorani promijeniti stav.

Ljubav

Samci, u prvom dijelu godine sve je moguće. Vaša iznimno privlačnost, šarm i lakoća s kojom ćete uspostavljati nove kontakte osigurat će vam nekoliko ljubavnih prigoda, stoga se imate čemu radovati. Uživat ćete u izlascima i očijukanju sa zanimljivim osobama suprotnog spola, a izvjesno je da ćete ostvariti nekoliko uzbudljivih avantura. Mnogi će upoznati osobu s kojom će poželjeti ostvariti nešto trajnije, što će uroditi plodom. S prvim danima ljeta više nećete biti toliko zainteresirani za zabavu i avanture, koliko za zasnivanje stabilnije veze. Mnogi će se spetljati s kolegom, ili čak nadređenim, no pažljivo razmislite hoće li se to odraziti na vašu reputaciju.

Vezani Vodenjaci čitave će se godine svađati s voljenom osobom, ponajviše oko vaše preopterećenosti poslom i ganjanjem karijere. Partner neće pokazivati razumijevanja za vaše probleme na poslu, a vi ćete ga smatrati hladnim i neosjetljivim. Ipak, u prvom dijelu godine uspjet ćete iskrenim razgovorom doći do kompromisa, jer će ljubav biti dovoljna da savlada sve prepreke. Neke će parove iznenaditi vijest o prinovi, a iako će u početku misliti da nisu spremni, brzo će shvatiti da im je to najbolji poklon. Nakon proljeća poslovne prilike ponovno će vam postati prioritet, što će dovesti do svađa s odabranikom. Pokušajte bolje uskladiti potrebe privatnog i profesionalnog života.

Posao

Saturn u vašem polju karijere čitave će godine stvarati ograničenja i prisiljavati vas na odricanje. Na poslu ćete se boriti i dokazivati više no inače. Pratit će vas osjećaj da se vaše prave vrijednosti ne cijene dovoljno, no potpora Jupitera u prvom će dijelu godine umanjiti negativno djelovanje Saturna. Imate li velike ambicije i želite napredovati, borite se, jer u konačnici vaš će se napor itekako isplatiti. Posebne uspjehe ostvarivat ćete ako se bavite umjetnošću, dizajnom ili bilo kakvom drugom kreativnom oblašću. Vaš će rad biti vrednovan i priznat, posebno ako ste u njega u prošlosti ulagali mnogo truda. Sportaši, odgajatelji i javne ličnosti dobit će priliku koja se ne odbija, a mnogi će unovčiti neki hobi ili talent kojeg posjeduju. Razdoblje povećanih obaveza, zahtjeva i odgovornosti počinje već u srpnju. Morat ćete se dokazivati u svakom pogledu. Nemojte da vas obeshrabri nedostatak pohvala i priznanja, jer će rezultati vaših na­pora početi stizati tek u budućnosti.

Zdravlje

Ove godine morat ćete obratiti više pažnje na svoje zdravlje. Iako ćete u prvom dijelu godine još koliko-toliko uspijevati izbjeći veće smetnje, sredinom godine štetne životne navike doći će na naplatu pa ćete biti primorani nešto mijenjati. Najavite rat pušenju ili se počnite zdravije hranite, a redovitim liječničkim kontrolama suzbijte pojavu ozbiljnijih smetnji.

 

 

Ribe

Opća slika

Premda početak godine neće biti obećavajući, već s početkom ljeta osjetit ćete pozitivne promjene. Imat ćete osjećaj da možete postići sve što naumite, što neće biti daleko od istine. Mnogi će biti vedriji, opušteniji i zadovoljniji, a većina će postići ljubavnu sreću ili početi raditi na potomstvu.

Ljubav

Slobodne Ribe težit će za zasnivanjem stabilnog i trajnog odnosa, no osobe koje će ulaziti u njihov život neće biti spremne na vezivanje. Pripazite da svoje srce ne poklonite nekome tko to ne zaslužuje. Vaše romantične težnje ostvarit će se u drugom dijelu godine, kad će se Jupiter u Raku pobrinuti da sva loša iskustva postanu dio prošlosti. U tom razdoblju ćete više izlaziti, bit ćete vedriji i opušteniji, a okolina će vas stalno pozivati na druženje. Osvijestit ćete svoj seksipil i spretno koristiti sve adute kako biste osvojili pažnju osobe koju želite zavesti, što će vam i poći za rukom. Uživat ćete u životu punim plućima, a potpuno nenadano započet ćete vezu s osobom koja će vas privući i mentalno i fizički. Veza koju ostvarite u ovoj godini još će dugo potrajati.

U prvom dijelu godine mnoge će se veze naći na kušnji. Imat ćete osjećaj da sve radite krivo i da se stalno morate ispričavati, što će vas ispuniti nezadovoljstvom. U nekim trenucima će vam doći da jednostavno prekinete vezu, no brzopletom odlukom ćete najviše naškoditi sebi.  Dobro razmislite prije no što krenete drastično mijenjati svoj život. Uz malo više tolerancije i strpljenja te manje optuživanja, vaš će odnos uspješno prebroditi većinu kriza, a do značajnog poboljšanja dolazi već početkom ljeta. Ulazak Jupitera u vaše prirodno peto polje označava razdoblje ljubavnog preporoda. Svađe i sukobi s voljenim postat će dio prošlosti, a mnoge će parove obradovati sretna vijest o prinovi.

Posao

Problemi vezani uz poslovanje s nekretninama ili građevinskim radovima u prvom dijelu godine oduzet će vam mnogo živaca. Savjetuje vam se da budete oprezni i strpljivi, a posebnu pozornost obratite na zakonsku valjanost dokumenata i ugovora koje potpisujete. Druga polovica godine bit će iznimno plodna i uspješna, te će unijeti mnoge pozitivne promjene u vaš život. Uspješne rezultate ostvarivat će sve Ribe koje privređuju za život baveći se nekom granom umjetnosti, radom s djecom ili sportom. Naklonost okoline osvajat ćete iznimnom kreativnošću i talentom, a podrška javnosti donosi porast ugleda, koji će u konačnici pridonijeti i poboljšanju financijske situacije. U ovom razdoblju zgrabite svaku priliku koja vam se pruži. Natjecateljski duh tjerat će vas da budete najbolji, a čak i ako ponekad budete sumnjali u svoje sposobnosti, nećete odustajati od cilja, Kontakti s inozemstvom bit će čitave godine otežani, no uz mnogo strpljenja i truda uspjet ćete riješite nesporazume na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje

Sklonost nerviranju oko sitnica loše će se odraziti na vašu psihu, što bi moglo dovesti do raznih psihosomatskih tegoba. Duge šetnje i boravak  na svježem zraku pomoći će vam da zadržite unutarnji mir. U drugom dijelu godine počnite vježbati ili krenite na aerobik. Intenzivna fizička aktivnost pomoći će vam u rješavanju negativne energije, čime ćete napraviti mnogo za svoje zdravlje.

 

 

DNEVNI HOROSKOP

ODABERITE ZNAK
 • Ovan

  21. 3. - 19. 4.

   

  Pazite se obiteljskih svađa. Ne govorite u ljutnji stvari koje ne mislite. Uživat ćete u uređenju stana ili ...

 • Bik

  20. 4. - 21. 5.

   

  Zabavljat će vas izlasci i putovanja. kraći izlet donosi vam sudbonosno poznanstvo.

   

  Najbolji ...

 • Blizanci

  22. 5 - 21. 6.

   

  Previše ćete trošiti. Netko od ukućana će vas na to upozoriti, no smatrat ćete da nije u pravu iako će stanje ...

 • Rak

  22 .6. - 22. 7.

   

  Zaljubljivi ste i spremni za novu vezu. Osoba koja se pojavi u vašem životu mogla bi u njemu dugo ostati.

  ...

 • Lav

  23. 7. - 22. 8.

   

  Svladat će vas umor. Izbjegavat ćete obaveza i druženja i vrijeme radije kratiti odmaranjem uz tv-program.

  ...

 • Djevica

  23. 8. - 22. 9.

   

  Steći ćete nove prijatelje i družiti se s osobama koje će na vas vršiti pozitivan učinak. Netko će vam pružiti ...

 • Vaga

  23. 9 - 22. 10.

   

  Česte svađe s članovima obitelji rezultirat će nervozom. Pazite se ishitrenih riječi i postupaka.

   

  ...

 • Škorpion

  23. 10. - 22. 11.

   

  U sjajnom ste razdoblju za ljubav. Osoba koju ste nedavno upoznali postaje vam sve važnija i bliža.

  ...

 • Strijelac

  22. 11. - 21. 12.

   

  Pazite na novac i ne kupujte gluposti. Ovo nije vrijeme za ekstravagantno ponašanje. Čuvajte novčanik i ...

 • Jarac

  22. 12. - 20. 12.

   

  Ako ste željni pažnje, netko će vam prići i pozvati vas na kavu. Prihvatite poziv jer nikad ne znate što se ...

 • Vodenjak

  20. 1. - 19. 2.

   

  Očekuje vas gomila obaveza. Nećete moći predahnuti, što će kod mnogih dovesti do stresa i nervoze.

   

  ...
 • Ribe

  20. 2. - 20. 3.

   

  Nova ljubav je na pomolu. Otvorite se prema novim iskustvima i prigrlite sve prilike koja vam se ukažu.

  ...

SRETAN ROĐENDAN

Please add some slide to the slider!

PRETRAGA

ODABERITE ZNAK

Doznajte više o svom horoskopskom znaku

LJUBAVNO SLAGANJE

Provjerite kako se slažete s ostalim znakovima horoskopa
 • Ovan u ljubavi

  Ovan u ljubavi

  Ovan je temperamentna i energična osoba koja otvoreno pokazuje svoje osjećaje. S njima partner uvijek zna na čemu je, a najbolje se slaže sa znakovima koji su, poput njega, strastveni, ...

 • Bik u ljubavi

  Bik u ljubavi

  Bikovi su senzualne i putene osobe koje znaju uživati u životu. U vezama traže stabilnost i sigurnost pa bi njihov idealan partner trebao biti pouzdana osoba na koju se mogu osloniti.

  ...

 • Blizanci u ljubavi

  Blizanci u ljubavi

  Nemirni Blizanci traže uzbuđenja i izazove pa je s njima nekad teško pratiti korak. Njihov idealan partner trebao bi im ujedno biti i najbolji prijatelj te idealni sugovornik.

  Doznajte ...

 • Rak u ljubavi

  Rak u ljubavi

  Nježne i osjetljive Rakove lako je povrijediti, stoga im je potreban obziran partner koji im neće prigovarati zbbog čestih promjena raspoloženja. Rakovi se žele osjećati voljenima pa im ...

 • Lav u ljubavi

  Lav u ljubavi

  Lav je velikodušna osoba koja otvoreno pokazuje osjećaje. Privlače ga popularne i društvene osobe s kojima se može dobro zabaviti, a potreban mu je partner koji će ga cijeniti i diviti mu se.

  ...
 • Djevica u ljubavi

  Djevica u ljubavi

  Skromne i povučene Djevice u ljubavi su pomalo sramežljive pa im je teško pokazati svoje prave osjećaje. Treba im netko tko će ih razumjeti i u svemu ih podržavati.

  Doznajte kako se ...

 • Vaga u ljubavi

  Vaga u ljubavi

  Šarmantne Vage poželjni su partneri u čijem se društvu svatko osjeća ugodno. Treba im partner koji će ih ohrabrivati i neće ih pokušavati ljubomorno vezati za sebe.

  Doznajte kako se Vaga ...

 • Škorpion u ljubavi

  Škorpion u ljubavi

  Strastveni Škorpion u ljubavi ide na sve ili ništa pa mu treba osoba koja će ga moći pratiti. Potreban mu je partner koji će uvijek biti uz njega i koji mu neće davati povoda za ljubomoru.

  ...

 • Strijelac u ljubavi

  Strijelac u ljubavi

  Strijelci ne vole posesivne i ljubomorne osobe koje će ih pokušati vezati samo za sebe. Ovim avanturistima odgovaraju partneri koji će ih voljeti takve kakvi jesu, bez da ih pokušavaju ...

 • Jarac u ljubavi

  Jarac u ljubavi

  Opreznim Jarcima treba mnogo vremena da se opuste u ljubvanim vezama. Od partnera očekuju ozbiljnost, odgovornost i pouzdanost, što i sami nude u vezama.

  Doznajte kako se Jarac slaže ...

 • Vodenjak u ljubavi

  Vodenjak u ljubavi

  Otkačeni Vodenjaci vole osobe uz koje mogu biti ono što jesu. Žele partnera koji će im biti najbolji prijatelj, osobu s kojom će se moći dobro zabavljati i koja im neće prigovarati što imaju ...

 • Ribe u ljubavi

  Ribe u ljubavi

  Osjetljive Ribe žele uza sebe partnera koji će ih voljeti i paziti. Vjeruju u istinsku ljubav i u stanju su podnijeti mnoge žrtve ako su uvjereni da je njihova veza ono pravo.

  ...

NE PROPUSTITE

Pročitajte i ove tekstove
 •  
  Kako se zabavljaju horoskopski znakovi

  ...

   
 •  
  U kojem je znaku započeta vaša veza

  ...

   
 •  
  Antihoroskop - tamna strana Zodijaka

  ...

   
 •  
  Prehrana i mršavljenje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Što živcira horoskopske znakove

  ...

   
 •  
  Najveći horoskopski hipohondri

  ...

   
 •  
  Idealno mjesto za godišnji odmor

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: kako zadržati njegovu pažnju

  ...

   
 •  
  Pogreške koje znakovi rade u vezama

  ...

   
 •  
  Povratak u stvarnost nakon ljetnog odmora

  ...

   
 •  
  Omiljene aktivnosti na plaži za svaki znak

  ...

   
 •  
  Najdraži filmovi horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  Idealno zanimanje po horoskopu

  ...

   
 •  
  Idealan sport za vaš horoskopski znak

  ...

   
 •  
  Što nam donosi ulazak Jupitera u znak Jarca

  ...

   
 •  
  Vrline i mane horoskopskih znakova

  ...

   
 •  
  Godišnji horoskop

  ...

   
 •  
  Horoskopski znakovi na putovanju

  ...

   
 •  
  Astrološki pokazatelji uspjeha u karijeri

  ...

   
 •  
  Znakovi koji vole božićne blagdane, i par mrzitelja

  ...

   

TRENUTNI POLOŽAJ MJESECA

Virgo
Moon in Virgo
26 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum