Mjesec u znakovima horoskopa

Mjesec u znakovima horoskopa

 

Mjesec u astrologiji upravlja emocijama i psihičkim podražajima. U najkraćim crtama, njegov položaj u znakovima horoskopa opisuje način na koji izražavamo emocije, što nas pogađa, a što nas inspirira. Doznajte što znak u kojem vam se nalazi Mjesec govori o vama.

Ako ne znate u kojem vam se znaku nalazi Mjesec, izračunajte klikom na ovaj link.

 

Opširnije: Mjesec u znakovima horoskopa

Položaj Sunca u kućama horoskopa

Položaj Sunca u kućama horoskopa

 

Sunce je planet koji opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života. Dok znak u kojem se nalazi opisuje na koji način ostvarujemo svoje ciljeve, kuća u kojoj je smješteno Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti.

Doznajte što kuća u kojoj vam se nalazi Sunce govori o vama.

 

Opširnije: Položaj Sunca u kućama horoskopa

Značenja astroloških kuća

Značenja astroloških kuća

 

Natalna karta podijeljena je na 12 kuća, a svaka od njih ima svoje posebno značenje. Ukoliko vam je u nekoj kući nalazi više planeta, tad će područja kojima ta kuća upravlja biti od izuzetne važnosti za vas, a upravo po rasporedu planeta u kućama mogu se vidjeti nečija jake strane i slabosti.

 

Opširnije: Značenja astroloških kuća

Astrološke metode predviđanja

Astrološke metode predviđanja

 

Astrolozima su na raspolaganju četiri glavne metode za određivanje budućnosti. Ove prediktivne metode postoje već tisućama godina, te pomažu astrolozima da analiziraju budućnost ljubavnih veza, događaja i utvrde pozitivne i negativne okolnosti neke situacije.

Da bi prediktivne metode funkcionirale, potreban je određeni datum na temelju kojeg astrolog može napraviti natalnu kartu - to je obično nečiji datum rođenja, datum događaja ili točno vrijeme postavljanja pitanja. Događaj može biti otvaranje restorana, potpisivanje ugovora ili sudski proces, a za dato vrijeme i mjesto izradi se natalna karta na temelju koje astrolog može predvidjeti krajnji ishod.

Opširnije: Astrološke metode predviđanja

Što podznak govori o vama

Što podznak govori o vama

 

Podznak ili Ascendent popularan je naziv za znak koji se u trenutku vašeg rođenja nalazi na istoku.

Horoskopski znak u kojem je podznak smješten govori mnogo o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas okolina percipira. Podznak je važan aspekt u horoskopu svih ljudi, stoga je dobro znati nešto više o njemu.

Ukoliko ne znate koji je vaš podznak, možete ga izračunati ovdje.

 

 

Opširnije: Što podznak govori o vama